Nihat Hoca'yı canlı yayında şaşırtan soru

Programa telefonla bağlanan bir kadın izleyicinin sorduğu soru canlı yayında Nihat Hatipoğlu'nu ve seyircileri adeta buz kestirdi.

Giriş Tarihi 03 Ocak 2015, 00:00 Güncelleme 08 Ocak 2015, 16:09
Nihat Hoca’yı canlı yayında şaşırtan soru

İÇİNDEKİLER

Nihat Hatipoğlu Sorularınızı Cevaplıyor programında telefonla bağlanan bir kadın izleyici, "4 yıl önce boşandım. Boşandığım eşimden 2 çocuğum var. Eşim benden ayrıldıktan sonra başka bir kadınla evlendi. Ben şimdi 3. bir çocuk istiyorum. Kimseden de istemiyorum. Çocuklarımın kardeşi kendi babalarından olsun, kendi canlarından olsun istiyorum. 3. çocuğumun babasının da eski kocam olmasını istiyorum. Boşandığım eşimden hamile kalmak istiyorum" sorusu karşısında Hatipoğlu şaşkına döndü.



"NASIL OLACAK BU İŞ"

Hatipoğlu, izleyiciye, "Şimdi siz şunu soruyorsunuz, 'Eşimle dini nikah kıymak istiyorum ve ondan 3. çocuğum olsun istiyorum'. Biz ikinci bir evliliği teşvik etmiyoruz. Ama siz, 'o benim eski eşim, onsuz yapamıyorum ve çocuklarıma bir kardeş daha olsun' diye dini nikah kıydırsam günaha girer miyim diye soruyorsunuz' diyerek olayı anlamaya çalıştı.

İzleyici bunun üzerine sadece "çocuk konusunda diyorum, evliliği devam etme anlamında söylemiyorum" dedi.

Hatipoğlu bu cevap üzerine şu tavsiyede bulundu, "Ama bu şartlı bir evliliktir. Şartlı evliliklere doğru bakmıyoruz. Böyle bir evlilik şekli olamaz. Ama normal bir şekilde, iki şahit huzunda nikahımı kıymak istiyorum, tercihim budur derseniz, biz böyle bir karara müdahale edemeyiz. Bu gayrimeşru bir evlilik de olmaz. Fakat biz bunu teşvik etmiyoruz" dedi.