Kertenkele bu hafta da gülmekten kırdı geçirdi!

Cumartesi gecelerinin vazgeçilmezi Kertenkele ekran başındaki seyirciyi kahkahaya boğdu.

Giriş Tarihi 07 Aralık 2014, 00:00 Güncelleme 07 Aralık 2014, 03:18
Kertenkele bu hafta da gülmekten kırdı geçirdi!

İÇİNDEKİLER

ATV'nin sevilen dizisi Kertenkele bu hafta da birbirinden komik sahneleriyle ekran başındakileri gülme krize soktu.

Kertenkele Deli Kenan'ın silahı önünde ecel terleri dökerken Hacı Halil'in ve Erol'un diyaloğu ve Hicabi'nin zamansız soruları seyirciyi gülmekten kırdı geçirdi.



Sahte Hocadan sonra Kertenkele'ye sahte damat olmak zor geldi. Duygu uzmanı kesilen Şevket Kertenkele'ye nasihat verirken Kertenkele'den bol bol azar işitti.



Kertenkele'nin başı mafyadan yana çok dertli. Sorunların biri bitmeden öbürü başlıyor. Kertenkele'nin Şevket'le zor anları ilgiyle izlendi.



Levent'in duygusallığının doruğa ulaştığı ve Ünsal'dan bir de fırça yediği bu sahne çok beğenildi.



Kertenkele'nin ve Şevket'in oyunculukta doruğa ulaştığı bu sahne izleyenlerin en sevdiği sahnelerden biri oldu. İzleyenleri gülme krizine sokan sahne için atv'ye seyircilerden beğeni mesajları yağdı.




KERTENKELE SOSYAL MEDYADA DA ZİRVEDE!

Kertenkele sosyal medyada yine çok konuşuldu ve gündeme yerleşti. Dizinin bölüm etiketi #büyükoyun Twitter Dünya ve Türkiye listelerine girmeyi başardı!

#büyükoyun etiketi dizinin başlamasıyla birlikte Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi ve bölüm boyunca da listede kalmayı başardı. Aynı zamanda #büyükoyun etiketi, Twitter Dünya Trending Topics listesine de girmeyi başardı.