Gençler'e darbe!

Ankara'da son 6 maçında yenilgi yüzü görmeyen G.Birliği'nin biletini Mersin kesti. 54'te Yahia ile öne geçen Mersin İ.Y., 90'da Nobre ile 2'yi buldu. 90+2'deki Azofeifa'nın golü skoru belirledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2012 Güncelleme 12 Şubat 2012, 00:00
Gençler’e darbe!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de dün oynanan karşılaşmada Mersin İdman Yurdu, 6 maçtır yenilmeyen ayrıca sahasında da 6 maçlık yenilmezlik serisi bulunan Gençlerbirliği'ni Başkent'te yıkarak 5-1'lik Sivasspor mağlubiyetinin acısını çıkardı: 2-1.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ!
İki taraf da karşılaşmaya hızlı başladı. Karşılıklı atakların olduğu ilk yarıdan gol sesi çıkmadı ve goller ikinci yarıda hatta son dakikada arka arkaya geldi.. 54. dakikada Wissem Ben Yahia'nın golüyle 1-0 öne geçen Mersin İdman Yurdu, yarım saat bu skoru korudu. Tam karşılaşma bu sonuçla tamamlanacak derken Mersin'de Mert Nobre 90. dakikada sahneye çıktı ve farkı 2-0'a getirdi. Bu golden sonra ise Gençlerbirliği adeta kendine geldi. Yakaladığı pozisyon sonrasında penaltı atışı kazanan evsahibi Gençlerbirliği'nde Randall Azofeifa farkı 1'e indirdi. Ancak bu gol evsahibine yetmedi: 1-2.