Gaitan Fener’e göz kırptı!

Atletico Madrid’de istediği süreyi alamayan Gaitan için Fenerbahçe devreye girdi. Arjantinli yıldız da kiralama formülüne sıcak baktı. Atletico Madrid ile masaya oturulacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Aralık 2017 Güncelleme 22 Aralık 2017, 02:08
Gaitan Fener’e göz kırptı!

İÇİNDEKİLER

UEFA ile yapılan finansal fair play çerçevesinde mali tablosunu bozmak istemeyen Fenerbahçe, ara transfer döneminde 1 ya da en çok 2 takviye yapacak. Fenerbahçe'nin gündemine giren isem ise daha önceki yıllarda görüşme yapılan Arjantinli kanat oyuncu Nico Gaitan oldu. Fenerbahçe yıldız futbolcuyu kiralamak istiyor.

KİRALAMA FİKRİNE SICAK BAKIYOR
Fenerbahçe'nin hem Atletico Madrid hem de Gaiten ile nabız yoklaması yaptığı, kulübünde istediği süreyi alamayan Arjantinli futbolcunun sezon sonuna kadar kiralanma fikrine sıcak baktığı bildirildi.

​HER İKİ KANATTA DA OYNUYOR
1.73 boyunda olan ve zaman zaman Arjantin Milli Takımı'nda görev yapan Gaitan sol ayaklı olmasına rağmen daha çok sağ kanatta oynuyor. Ancak her iki kanatta da oynayabilmesi kendisini cazip kılıyor.

ADALE SAKATLIĞI GEÇMEK ÜZERE
Atletıco Madrid ile olan sözleşmesi 2020 yılında sona erecek olan Gaitan için İspanyol kulübüyle en kısa zamanda masaya oturulması bekleniyor. 1 aydır sahalardan ayrı olan Gaitan'ın sakatlığı ise geçmek üzere.