Fener'e Lavezzi teklifi

Fener yönetimi Kocaman’ın talebi sonrası girişimlere başlarken sürpriz bir teklifle karşılaştı. Menajerler Lavezzi’yi Fenerbahçe’ye önerdi.31 Aralık 2017 tarihinde Çin Kulübü Hebei China Fortune ile olan sözleşmesi sona erecek olan Lavezzi için bonservis bedeli ödenmeyecek. Kocaman onaylarsa transfer gerçekleşecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Kasım 2017 Güncelleme 10 Kasım 2017, 00:58
Fener’e Lavezzi teklifi

İÇİNDEKİLER

Aykut Kocaman'ın takımın başına geri dönmesinin ardından Fenerbahçe bir yandan seri galibiyetlerle şampiyonluk yarışına tutunmanın yollarını ararken, diğer yandan da devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor. Aykut Kocaman, yönetimden 3 mevki için takviye talebinde bulunmuştu.

​ÇİN LİGİ'NDE FORMA GİYİYOR
Bu gelişmeler yaşanırken Fenerbahçe sürpriz bir teklifle karşılaştı. Çin kulübü Hebei China Fortune'da forma giyen Ezequiel Lavezzi, menajerler tarafından Sarı-Lacivertli kulübe teklif edildi.

​BONSERVİSİ ELİNDE OLACAK
Forvet hattının her iki kanadında forma giyen Lavezzi'nin sözleşmesi 31 Aralık 2017 tarihinde sona eriyor. Bu durumda Fenerbahçe, Arjantinli yıldız için bonservis bedeli ödemek zorunda değil.

MÜTHİŞ BİR TECRÜBEYE SAHİP
32 yaşında olan Lavezzi daha önce 51 kez Arjantin Milli Takım formasını giymiş ve bu maçlarda 9 gole imza atmıştı. Lavezzi, daha önce Avrupa'da Napoli, PSG gibi takımlarda da forma giymişti.