Hayata dönüş

Başakşehir yenilgisiyle büyük bir çöküntü yaşayan Fenerbahçe Alanya galibiyetiyle moral buldu. Dün geceki müthiş derbide de Beşiktaş’ı devirdi... Futboluyla ligin geri kalanı için büyük bir ışık verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2017 Güncelleme 24 Eylül 2017, 00:53
Hayata dönüş

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de Medipol Başakşehir'e 3-2 yenildiğinde toplamda 7 puan kaybetmiş ve takım üzerinde daha ligin başında karabulutlar dolaşmaya başlamıştı. Takımın sahada ortaya koyduğu arzu ve istek bir türlü skora yansımayınca Fenerbahçe için Ekim ayının sonunda "Lige havlu atar" yorumları yapılmayı başlamıştı bile. Ancak önce Aytemiz Alanya maçında alınan 4-1'lik galibiyet ve ardından dün gece uzun süre unutulmayacak derbideki Beşiktaş zaferi takımı ve taraftarı hayata döndürdü.

​TARAFTAR İNANIYOR: DAHA İYİ OLACAĞIZ
Fenerbahçeli taraftarlar sanal alemden yaptığı yorumlarda "Beşiktaş karşısında önemli olan sadece 3 puandı. Takımda zaten arzu ve istek sezon başından beri vardı. Bu takımın ilerleyen haftalarda çok daha iyi futbol ortaya koyacağından eminiz" yorumlarında bulundular. Taraftarların yorumlarında en büyük övgü ise Valbuena ile Janssen için geliyor.

​ZORLU FİKSTÜR DE GERİDE KALIYOR...
Teknik Direktör Aykut Kocaman Aytemiz Alanya maçı sonrasında yaptığı "Beşiktaş ve Akhisar maçlarını kazanırsak bu galibiyetin anlamı olur" yorumunda bulunmuştu. Fenerbahçe, şimdi önümüzdeki hafta Akhisar'ı yenip liderlik hesapları yapmayı planlıyor. İlk 6 haftada Trabzonspor, Medipol Başakşehir ve Beşiktaş gibi zor maçların geride kalması ise Fener için önemli avantaj.