45 dakikada bitirelim

Tecrübeli hoca öğrencilerine, “Çok kritik bir maça çıkacağız. İlk yarıda bulacağımız gollerle sonuca gidelim... Rakibimizi ümitlendirmeyelim” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2017 Güncelleme 22 Eylül 2017, 02:00
45 dakikada bitirelim

İÇİNDEKİLER

Trabzon Teknik Direktörü Ersun Yanal, Alanyaspor maçı öncesi futbolcularıyla yaptığı toplantıda önemli ifadeler kullandı. Yanal, "İlk 45 dakikada maçı kopartalım. Bulacağımız erken gollerle maçı bitirelim" şeklinde konuştu.

​BİR DAHA TEKRARLAMAYALIM
Ersun Yanal, "Maça istekli ve arzulu başlayalım. İlk 45 dakikada nefes aldırmalayım. Sahamızda daha önce iki kez yenik duruma düştük. Bunu bir kez daha tekrarlamayalım" diyerek oyuncularını uyardı.

LUCE BANA AKBAŞ'I SORDU
Yanal, Milli Takım teknik sorumlusu Mircea Lucescu'nun bizzat kendisini arayarak, Mustafa Akbaş hakkında bilgiler aldığını belirtti. Bordo-Mavili taraftarlar, Yanal'ın açıklamalarına çok şaşırdı.

HERŞEY MÜKEMMEL GİDİYOR​
Trabzon Teknik Direktörü Ersun Yanal, gelişmekte olan bir takım olduklarını belirterek, "Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız her hangi bir uyum sorunu yaşamadı. Takım içerisinde her şeyin olumlu olduğunu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.