Kadıköy’de isyan bayrağı

Fenerbahçe’nin Vardar’a elenmesi bardağı taşıran son damla oldu. Taraftarlar futbolculara büyük tepki gösterdi. Islık yağmuru kulakları sağır etti! Valbuena dışında hemen tüm futbolcular protestodan nasibini aldı. Uzatmalarda skor 2-1 olunca da Kadıköy'de "Yönetim istifa" sesleri yükseldi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2017 Güncelleme 25 Ağustos 2017, 03:20
Kadıköy’de isyan bayrağı

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi play off turu rövanş maçında Vardar'a evinde 2-1yenilerek elenen Fenerbahçe, taraftarını adeta çıldırttı. İlk yarıda başta Ozan olmak üzere pas hatası yapan futbolcularını ıslıklayan Fenerbahçeliler RVP'yi oyundan çıkarken de ıslıkladı. Skor 1-1 olunca tribünlerden artık yüksek sesler çıkmaya başladı

YÖNETİM İSTİFA" DİYE BAĞIRDILAR
Sarı-lacivertli taraftarlar canla başla oynayan Valbuena'yı alkışlarken diğer futbolcular top çevirirken stadı ısklık yağmuruna tuttu. Uzatma anlarında skor 2-1 olunca da yönetim istifaya davet edildi.

FUTBOLCULARIN MORALİ SIFIR
Lige iyi başlangıç yapamayan Fenerbahçe, Vardar'a da elenince futbolcular büyük bir çöküş yaşadı. Yönetimin mental çöküşe daha fazla izin vermemek için devreye girmesi ve futbolcular bir toplantı yapması bekleniyor.

30 BİN KİŞİ DESTEK VERDİ
Sezonun ilk iki iç saha maçı olan Sturm Graz ve Trabzonspor karşılaşmalarında stadın tamamına yakınını dolduran sarı-lacivertli taraftarlar, bu müsabakaya ise daha az ilgi gösterdi. Karşılaşmayı 30 bini aşkın sarı-lacivertli taraftar tribünden takip etti. Konuk ekip Vardar'ın ise 100'e yakın taraftarı, karşılaşmayı deplasman tribününden izleyerek takımlarına destek oldu.

ALPER POTUK MAÇA DEVAM EDEMEDİ
Maçın 44. dakikasında rakibiyle girdiği mücedele sonrasinde arka adalesinden sakatlanan Alper oyuna devam edemedi. Alper'in bugün MR'ı çekilecek.



BÖYLE GOL MÜ YENİR?
Fenerbahçe'nin Vardar'dan yediği ilk gol hem tribünlerdeki hem de televizyonları başındaki Sarı-Lacivertli taraftarlara adeta saç baş yoldurdu. 1-0'ı yakalayan Fenerbahçe 2. golü beklerken bir anda kontraya yakalandı. Aatıf müdahale edemeyince Isla kayarak topu uzaklaştırmak istedi ama başaramadı. O sırada Kameni de kalesinden çıkmıştı. Ayağını uzatan Jighauri topun tıngır mıngır kaleye gitmesini sağladı. Kameni'nin son çabası da yetmeyince tura veda edildi.

​90+FUTBOL-GÜRCAN BİLGİÇ
Fenerbahçe ilk yarıda üstün oynamasına rağmen kapalı defansı açacak çareyi bulamadı. Yine de Vardar kontradan etkili olacağını belli ediyordu. Fener golü bulduktan sonra 2'yi ararken inanılmaz kötü bir gol yedi. Film de burda koptu. Ne yaparsak yap olmuyor derler de dün de öyle bir geceydi. Fenerbahçe'deki en büyük sorun özgüven. Maçtan önce özgüven kazanılmalı.