Milano’da Gomez pazarlığı

Şekip Mosturoğlu ve Hasan Çetinkaya Milanlı yöneticilerle bir araya geldi ve tekliflerini iletti. Taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi. Eğer Gustavo Gomez transferinde beklenmedik bir pürüz çıkarsa Sarı-Lacivertliler Milan'ın bir diğer stoperi Paletta'yı kadrosuna katacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2017 Güncelleme 23 Ağustos 2017, 00:36
Milano’da Gomez pazarlığı

İÇİNDEKİLER

Savunmadaki stoper sorununu çözmek için transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de tüm yoğunluk Paraguaylı stoper Gustavo Gomez'e verildi. Gomez'i kiralamak için Milan'a giden yönetici Şekip Mosturoğlu ile İdari Menajer Hasan Çetinkaya gün boyunca Milanlı yöneticilerle sıkı bir pazarlığa oturdular.

PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR
Milanlı yöneticilerle Gustavo Gomez pazarlığının bugün de devam etmesi bekleniyor. Anlaşma sağlanırsa Paraguaylı stoper 1-2 gün içerisinde İstanbul'a gelecek. Ancak bir aksilik olursa altenratifi hazır.

ALTERNATİF İSİM YİNE MİLAN'DA
Gustavo Gomez'in kiralanması gerçekleşmezse alternatifi yine Milan takımında. Fenerbahçe bu kez deneyimli stoper Gabriel Paletta'yı İtalyan ekibinden satın alma opsiyonuyla kiralayacak.

PALETTA'NIN LAKABI 'DUVAR'
31 yaşında ve 1.90 boyunda olan Paletta'nın sözleşmesi 2018 yılında sona eriyor. Bonservis bedeli uygun. Arjantin asıllı olan Paletta, 3 kez İtalya Milli Takım, 7 kez de Arjantin U-20 takım forması giydi.