Taksici babanın dünya yıldızı oğlu

İspanyol yıldızın sağ bileğinde, taksicilik yaparak kendisini büyüten babası ile annesi ve kardeşlerinin isimlerinin baş harflerinin yer aldığı bir dövme var... Negredo her golden sonra dövmeyi öpüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ağustos 2017 Güncelleme 04 Ağustos 2017, 01:44
Taksici babanın dünya yıldızı oğlu

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın süper transferi Alvaro Negredo dün İstanbul'a ayak bastı... Taraftarların coşkulu bir şekilde karşıladığı İspanyol yıldız, Siyah-Beyazlı forma altında büyük başarılar kazanmak istediğini söyledi... TAKVİM bugün resmi imza atacak olan Negredo'nun hikayesini araştırdı ve çok çarpıcı detaylara ulaştı. 80'lerin başında Madrid'e bağlı Vallecas bölgesinde taksicilik yaparak yaşamını kazanan Jose Maria Negredo'nun oğlu olan Alvaro'nun iki kardeşi Cesar ve Ruben de alt liglerde futbol oynuyor. Alvaro, ailesini büyük bir zorlukla geçindiren babasına büyük bir hayranlık duyuyor.

"GEÇMİŞİMİ UNUTMAMAK İÇİN YAPTIRDIM"
Alvaro Negredo'nun sağ el bileğinin içinde 'CJR' harflerinden oluşan bir dövme var. Bu dövme Alvaro'nun babası Jose Maria, annesi Juana ve kardeşleri Cesar ile Ruben'in isimlerinin baş harflerini sembol ediyor. İspanyol futbolcu attığı her golden sonra, "Geçmişimi unutmamak için yaptırdım" dediği dövmesini öpüyor.

M.CITY ONUN İÇİN 28 MİLYON EURO ÖDEDİ
Real Madrid'in alt yapı takımı olan Castilla'da ismini duyuran Alvaro Negredo, 2009'da transfer olduğu Sevilla'da patlama yaptı. İki yıl önce tam 28 milyon Euro karşılığında Manchester City'ye transfer oldu. Negredo, son iki yılda kendisinden bekleneni sahaya yansıtamasa da Şenol Güneş yönetiminde çok farklı bir seviyeye ulaşabilir.

LAKABI 'VALLECAS CANAVARI'
Güçlü fiziği ile dikkatleri çeken Alvaro Negredo, İspanya'da 'Vallecas Canavarı' olarak anılıyor... Futbol yıllarının başında kanat oyuncusu olarak oynayan İspanyol yıldızın, gol atmayı çok sevdiği için forvet olmaya karar verdiği belirtiliyor.

İMZA TÖRENİ BUGÜN 12.00'DE
Bu sabah sağlık kontrolünden geçecek olan Alvaro Negredo için saat 12.00'de Vodafone Park'ta tören düzenlenecek. İspanyol yıldız, Başkan Fikret Orman'ın da hazır bulunacağı törende kendisini resmen Beşiktaşlı yapacak imzayı atacak.

ONUR ÖZKAN