Burak kulübüyle işi çözmeli

Trabzonspor Başkanı, Burak Yılmaz’ın listelerinde ilk sırada olduğunu ifade etti. Muharrem Usta, “Burak kendi kulübüyle işi çözmeli. Onu bekliyoruz”dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2017 Güncelleme 23 Temmuz 2017, 00:36
Burak kulübüyle işi çözmeli

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, A'dan Z'ye açıklamalarda bulundu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi kafalarına koyduklarını söyleyen Usta, "Oyuncu alacaksak doğru oyuncuyu vakti zamanında almalıyız. Takip ettiğimiz oyuncular tecrübesi ve kalitesi ile katkı sağlayacak futbolcular. 3-4 oyuncu belirledik. Ya bunlar olur ya da hiçbiri olmaz. Burak Yılmaz da bu oyunculardan biri. Ancak kendi kulübü ile işi çözmesi lazım. Onu bekliyoruz" dedi. Sabır işinin camialarını sıktığını iyi bildiğini söyleyen Usta, "Belki de tarihte en fazla sabır gösterilen bir dönemden geçiyoruz. İşin olmazsa olmazı; yaparken yıkmamak lazım. Zamana ihtiyaç var. Doğal olarak yeni bir bina inşa ediyoruz" diye konuştu.

ZİRVEYE OYNAYAN BİR KULÜP OLMALIYIZ
Trabzonspor' un zirveye oynayan bir kulüp kimliğine sahip olması gerektiğini belirten Usta, " 20-25 sene sonra Trabzonspor büyüklüğünü taşıyamazsa ileride sadece başarıları ile övünen ve az taraftarı olan bir kulüp oluruz. Ne sizler, ne bizler, ne de Trabzonspor camiası mucizeler beklememeli. Kulübün de kabul edilebilir başarı düzeyindeki seviyeleri ihmal etmemesi gerekiyor" ifadesini kullandı.