Fener’den çizme harekatı

Cagliari formasını giyen Mauricio Isla ile anlaşan Fenerbahçe, golcü için de İtalya’nın yolunu tutacak. İdari menajer Hasan Çetinkaya, Napoli’li Duvan Zapata ve Inter’li Stevan Jovetic için temaslarda bulunacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2017 Güncelleme 20 Temmuz 2017, 01:38
Fener’den çizme harekatı

İÇİNDEKİLER

Golcü transferini bir an önce bitirmek isteyen Fenerbahçe'de rota İtalya'ya dönmüş durumda... Cagliari formasını giyen Mauricio Isla ile anlaşarak Çizme temaslarına start veren Sarı-Lacivertliler, Serie A'dan iki forvet adayı belirlemiş durumda. Napoli formasını giyen Duvan Zapata'yı kısa süre önce gündemine alan Fenerbahçe gelecek hafta resmi temaslara başlayacak. İdari menajer Hasan Çetinkaya, İtalya'ya giderek Napoli kulübüne teklifini sunacak. Sarı-Lacivertliler, Zapata'yı satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Çizme basınına göre Napoli de Kolombiyalı forveti geçen sezon olduğu gibi kiralamaya sıcak bakıyor. Fakat İtalyan kulübünün sözleşmeye opsiyon maddesi koydurmak istemediği belirtiliyor.

KOCAMAN, JOTEVIC KONUSUNDA EMİN DEĞİL
Hasan Çetinkaya, İtalya'da Zapata'nın yanı sıra Inter'li Stevan Jovetic için de temaslarda bulunacak. Fakat Inter'in kiralamak istediği Karadağlı forvetle ilgili teknik direktör Aykut Kocaman'ın çekingeleri olduğu öğrenildi. Yönetim transferle ilgili anlaşmaları sağlayarak son kararı Kocaman'a bırakmayı düşünüyor. Yönetim yeni golcüyü Avrupa Ligi 3. ön eleme turuna yetiştirmek için büyük çaba harcıyor.