Timsah’ın çileği Sagna

Bursaspor, Fransız sağ bek Bacary Sagna’yı transfer etmek içinh arekete geçti. Manchester City ile sözleşmesi biten yıldızın bonserisvi elinde

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Temmuz 2017 Güncelleme 13 Temmuz 2017, 00:00
Timsah’ın çileği Sagna

İÇİNDEKİLER

Geçen sezon Süper Lig'de kalmayı son maçta garantileyen Bursaspor, aynı sıkıntıları bu sezon yaşamamak için transferde büyük oynuyor. Daha önce Kasımpaşa'dan Titi, Gent'ten Ekong ile Gaziantepspor'dan Barış Yardımcı'yı alan Yeşil- Beyazlılar, Manchester City ile sözleşmesi sona eren Bacary Sagna'yı kadrosuna katmak istiyor. 34 yaşındaki Fransız sağ bek ile ilk görüşmeyi gerçekleştiren Timsah, teklifini sundu ve beklemeye çekildi.

BURSA'NIN KOZU LE GUEN
Bursaspor'un Sagna transferindeki en büyük kozu ise takımın dünyaca ünlü Fransız teknik direktörü Paul Le Guen. Vatandaşı, Sagna ile görüşen ve kendisini takımda görmek istediğini ileten Le Guen, oyuncuya iddialı bir takım kuracaklarını iletti. Bursaspor'un Sagna'ya yıllık 2 milyon Euro'dan 2 senelik teklif yaptığı konuşuluyor. Fransız sağ bek geçen sezon İngiltere Premier Lig'de Manchester City ile 17 maça çıktı. Kariyeri başarılarla dolu olan dünyaca ünlü yıldız, Fransa Milli Takımı'nda da 65 kez forma giydi.