Şimdi sıra savaşçıda

Tudor’un ilk tercihi olan Lemina için Juventus’a yaptığı kiralama teklifini yükselten yönetim Imbula ve Asamoah için de temaslarını sürdüyor... Plan, 10 gün içerisinde hedefe ulaşmak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Temmuz 2017 Güncelleme 12 Temmuz 2017, 15:00
Şimdi sıra savaşçıda

İÇİNDEKİLER

Forvet, stoper ve 10 numara takviyesi yapan, sağ bek ve sağ kanat transferinde mutlu sona çok yakın olan Galatasaray'da dev operasyon sürüyor... Sarı-Kırmızılılar şimdi de orta alanda yaşanan büyük sorunu çözmek için düğmeye bastı. Bu bölgeye hem defansif hem de ofansif olarak takıma katkı sağlayabilecek bir isim almak isteyen Galatasaray'ın listesinde 3 isim bulunuyor. Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Igor Tudor'un ilk tercihi olan Juventus'lu Mario Lemina için temaslara yeniden başladı. Yönetim, daha önce genç yıldızın kiralanması için sunduğu teklife zam yapan yaparken, sportif direktör Cenk Ergün de İtalya'ya gidecek.

CENK ERGÜN, İTALYA YOLCUSU
Ergün'ün Çizme kulübünün yetkilileri ve Lemina'nın menajeriyle bir araya gelmesi bekleniyor. Ergün'ün listedeki bir başka Juventus'lu Asamoah için de temaslarda bulunacağı öğrenildi. Yönetimin listesindeki 3. isim olan Imbula konusunda da önemli gelişmeler yaşanıyor. Cimbom'un Stoke City'ye yeni bir kiralama teklifi sunduğu ifade edildi.