Ada’dan iyi haberler

Lens’in transferinde Sunderland Fener’in verdiği rakama yaklaştı. Forvet Lucas Perez artık sıcak bakıyor. Olumsuz bir durum olursa stepnede Bony var

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Temmuz 2017 Güncelleme 08 Temmuz 2017, 01:06
Ada’dan iyi haberler

İÇİNDEKİLER

Tranfser çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe sağ kanat ve forvet tnanfseri için olumlu gelişmeler kaydetti. İlk güzel haber Jeremain Lens'ten geldi. Hollandalı futbolcu zaten Fenerbahçe'de forma giymek istediğini kulübü Sunderland'a bildirmişti. Ancak İngiliz kulübünün 6 milyon Euro civarındaki bonservis talebi en büyük problemdi. Sunderland'ın Fenerbahçe'nin teklif ettiği 4 milyon Euro civarındaki teklife yaklaştığı anlaşmanın an meselesi olduğu öğrenildi. Sarı-Lacivertli kulübün genel sekreteri Mahmut Uslu da önceki gün düzenlediği basın toplantısında Jeremain Lens'in Fenerbaçe'de futbol hayatına devam etmek istediğini açık bir şekilde beyan etmişti.

LUCAS PEREZ FENER'İN TEKLİFİNİ DÜŞÜNÜYOR
Fenerbahçe'nin yaklaşık 2 aydır gündeminde olan Arsenal'in İspanyol forveti Lucas Perez ise Türkiye'ye sıcak bakmıyordu. Ancak son günlerde Perez'in Fenerbahçe'ye karşı yumuşadığı ve Sarı-Lacivertli kulübün teklifini düşündüğü bildirildi. Perez gelmeyi kabul ederse Arsenal ile olan görüşmelere hız verilecek. Perez'de gelişmeler olumsuz olursa M.City'nin Fildişili oyuncusu Bony stepnede bekletiliyor. City, bu futbolcuyu kuralamaya sıcak bakıyor.