Rybalka sürprizi

Bordo-Mavililer orta saha arayışlarında Dinamo Kiev’li Rybalka’yı ilk sıraya aldı. Uygun şartların oluşması durumunda Ukraynalı yıldıza resmi teklif yapılacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Haziran 2017 Güncelleme 23 Haziran 2017, 01:25
Rybalka sürprizi

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor transfer çalışmalarında vites taktı... Bir stoper, İki orta saha ve hücum bölgesine bir takviye yaparak transfer sezonunu noktalamak isteyen Bordo-Mavili yönetimin Ukrayna ekiplerinden Dinamo Kiev'in orta saha oyuncusu Rybalka için maliyet araştırması yaptığı gelen bilgiler arasında. Transferde dar bir bütçeye sahip olan ve özellikle orta saha bölgesine 2 transfer yapmak isteyen Trabzonspor'un 27 yaşındaki oyuncunun maliyetini sorguladığı belirlendi.

KUCKA DA LİSTEYE GİRDİ
Yönetimin uygun şartların oluşması durumunda resmi girişimde bulunacağı kaydedildi. 2018 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunan Rybalka geride kalan sezonda Dinamo Kiev forması ile 34 karşılaşmada 2323 dakika süre aldı. Yıldız oyuncu bu süreçte 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Bu arada Milan'da oynayan Kucka için de girişimlerin sürdüğü ve Başkan Muharrem Usta'nın bu transfer için İtalya'ya çıkarma yapacağı belirlendi.