Paulle Guen Bursa’da

Bursaspor bir süredir görüştüğü Paul Le Guen’i dün helikopterle Bursa’ya getirdi. Fransız teknik adam bugün düzenlenecek törenle resmi sözleşme imzalayacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Haziran 2017 Güncelleme 22 Haziran 2017, 00:48
Paulle Guen Bursa’da

İÇİNDEKİLER

Bursaspor yeni hocasına kavuştu… Önümüzdeki sezon iddialı bir takım oluşturmak isteyen Timsah'ın yeni teknik direktörü Paul Le Guen, dün akşamüstü helikopterle Bursa'ya geldi. Fransız teknik adamı Özlüce Tesisleri'nde kalabalık bir medya grubu karşıladı. Yeşil-Beyazlı yönetimin 2 yıllık anlaşma sağladığı 53 yaşındaki teknik adam bugün düzenlenecek imza töreni ile resmen Bursasporlu olacak.

Daha önce Fransa'da Lyon ile üst üste 3. sezon şampiyonluk yaşama başarısı bulunan başarılı teknik adam, "Bursaspor'un stadı ve tesisleri çok güzel. Bize de bu işi tamamlamak düşüyor. Muhteşem bir karşılama oldu. Herkese teşekkür ederim. Bursaspor'u iyi yerlere taşımak için çalışacağız. Taraftarlarımız bize güvensin. Takımımız seneya Avrupa Kupaları'na katlıma için mücadele edecek." diye konuştu.

AYAĞININ TOZU İLE TESİSLERDE
ÖNCEKİ gün İstanbul'a gelen Paul Le Guen dün Bursa'da Özlüce Tesisleri'ne helikopterle geldi. Fransız hoca Bursaspor'un tesislerine hayran kaldığını söyledi.