Yüzde 70 Acerbi yüzde 30 Maicon

Sarı-Kırmızılılar hem Maicon hem Sao Paulo ile her konuda anlaşma sağladı. Fakat Tudor’un ‘solak stoper’ baskısı sonrası yönetim Acerbi için Sassuolo ile pazarlıklara hız verdi. İtalyanlar 12 milyon Euro isterken, Cimbom ise 8 milyon teklif etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2017 Güncelleme 21 Haziran 2017, 00:53
Yüzde 70 Acerbi yüzde 30 Maicon

İÇİNDEKİLER

Transferde çok hareketli saatler yaşayan Galatasaray'da en çok merak edilen konulardan birisi de yeni stoperin kim olacağı... Sarı-Kırmızılı yönetim geçtiğimiz gün Sao Paulo formasını giyen Maicon'la her konuda anlaşmış, 7+1 milyon Euro'luk teklifiyle de Brezilya kulübünü ikna etmişti. Herkes Sambacı'nın imzasını beklerken yönetim bir anda U dönüşü yaptı... Teknik direktör Igor Tudor'un "Kadromdaki tüm stoperler sağ ayaklı. Bize mutlaka solak stoper lazım" demesi sonrasında rota yeniden Francesco Acerbi'ye döndü. Galatasaray yönetimi daha önce İtalyan yıldızın kulübü Sassuolo ile görüşmüş fakat anlaşma sağlanamamıştı. Yönetim şimdi yeniden Sassuolo ile pazarlık masasına oturdu.

HEDEF, SLOVAKYA KAMPINA YETİŞTİRMEK
Alınan bilgilere göre Galatasaray, Acerbi için son olarak 8 milyon Euro'luk teklif sundu. İtalyan kulübü ise 12 milyon Euro'da diretiyor... Sarı-Kırmızılılar, Tudor'un ısrarcı tutumu nedeniyle bugün Sassuolo ile yeniden bir görüşme yapacak. Sportif Direktör Cenk Ergün'ün teklifi bonuslarla beraber 10 milyon Euro'ya çıkarması bekleniyor. Hedef bu görüşmede anlaşmayı sağlamak ve Acerbi'yi önümüzdeki hafta başlayacak olan Slovakya kampına yetiştirmek. Tudor da İtalyan stoperin bir an önce bitmesini bekliyor.