Potanın Perileri İtalya’yı yendi çeyrek finale çıktı

Avrupa Şampiyonası’ndaki ikinci maçında İtalya’yı deviren A Milli Kadın Basketbol Takımımız ikide iki yaptı ve adını çeyrek finale yazdırdı. Quanitra 28 sayı attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Haziran 2017 Güncelleme 18 Haziran 2017, 00:01
Potanın Perileri İtalya’yı yendi çeyrek finale çıktı

İÇİNDEKİLER

A Milli Kadın Basketbol Takımımız, Kadınlar Avrupa Baskebol Şampiyonası B Grubu ikinci maçında İtalya'yı 54-53 mağlup ederek ikide iki yapmayı başardı.

ÇEYREK FİNALDEYİZ​
İtalya'yı yenen Potanın Perileri grup liderliğine yükseldi ve çeyrek finale çıktı. Başa baş geçen mücadelede ilk çeyrek 17-12 İtalya'nın üstünlüğü ile tamamlandı. Devre ise 30-30 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmada son 10 dakikaya ise 45-42 A Milli Takımımız'ın üztünlüğü ile girildi. Potanın Perileri zorlu maçı 54-53 kazanmayı başardı. Quanitra 28 sayı atarak alınan galibiyette büyük rol oynadı. Milli takımımız gruptaki üçüncü ve son maçını 19 Haziran Pazartesi günü saat 16.00'da Belarus ile oynayacak.

EKREM MEMNUN: GALİBİYETİ HAK EDEN TARAFTIK
İtalya galibiyetinin ardından konuşan A Milli Takım Başantrenörü Ekrem Memnun, "Sonuna kadar savaştık. Galibiyeti hak eden taraf bizdik. Çok çekişmeli bir maç oldu. Gururluyuz." dedi.