Josue sürprizi

Portekiz’in Record gazetesi, “Fenerbahçe Josue için 1.5 milyon Euro’yu gözden çıkarttı. Portekiz’e heyet yolladı, Porto kulübü ile görüştü. Temaslar devam ediyor” diye yazdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Haziran 2017 Güncelleme 18 Haziran 2017, 01:42
Josue sürprizi

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Galatasaray'da geçiren Portekizli orta saha oyuncusu Josue için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Ajansspor.com'da yer alan habere göre Portekiz'in Record gazetesi Fenerbahçe'nin, Portekizli orta saha oyuncusu Jose'nin tranfseri için Porto'yla temasa geçti. 26 yaşındaki oyuncu için 1.5 milyon Euro'yu gözden çıkaran sarı lacivertlilerin Portekiz'e bir heyet yollayarak transfer için görüşmeler yürüttüğü kaydedildi.

İSTANBUL'U ÇOK SEVİYOR
Porto ile olan sözleşmesi 2018'de bitecek olan Josue'nin İstanbul'daki yaşantısından mutlu olduğu ve bu yüzden bu transfere sıcak baktığı ifade ediliyor. Geçen sezon Galatasaray 'da 33 maçta görev alan Portekizli, 4 gol 5 asistlik bir performans sergilemişti. Josue Ağustos 2014-Ocak 2016 arası Bursaspor forması da giymişti. Josue önceki sezon devre arasında gittiği Braga takımının formasıyla Fenerbahçe'ye karşı UEFA Avrupa Ligi maçlarında 2 kez forma giymişti.

YÜKSEK TEKNİK!
Josue top tekniği yüksek ve oyunun iki yönünü de oynayabilen bir oyuncu olarak dikkat çekiyor.