Forvete 2 aday Gignac&Gyan

Fenerbahçe’nin ilk tercihi Meksika’da mutsuz olan Gignac. Eğer olmazsa serbest kalan Ganalı Gyan diğer alternatif.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Haziran 2017 Güncelleme 14 Haziran 2017, 01:14
Forvete 2 aday Gignac&Gyan

İÇİNDEKİLER

VALBUENA transferini sonuçlandıran ve Dirar ile Kameni'yi bitirmek üzere olan Fenerbahçe forvet transferi için de girişimlerine başladı. Sarı-Lacivertliler'in ilk tercihi Meksika'nın Tigres UANL takımında oynayan Gignac. Tigres ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Fransız yıldızın Avrupa'da bir takıma transfer olmak istediği bu nedenle Fenerbahçe'ye gelmeyi çok istediği öğrenildi.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR
31 yaşındaki Fransız yıldız geçmiş dönemlerde de Fenerbahçe'de gündeme gelmiş ama transferi bir türlü gerçekleşememişti. Transferde Fransız pazarına yönelen Fenerbahçe'nin bu nedenle Gignac transferi üzerine yoğunlaştığı belirlendi. Fenerbahçe'nin Meksika kulübüne düşük bir bonservis bedeli önerdiği görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

GYAN FENER'E GELMEYE HAZIR
Fenerbahçe Yönetimi, Gignac'ın transferinde sorun çıkması halinde bonservisi elinde olan Asamoah Gyan'a yönelecek. Çin'den Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ahli takımına transfer olan Ganalı oyuncu bu ay serbest kaldı. 31 yaşındaki Gyan'ın Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı ve Sarı-Lacivertli kulüpten haber beklediği ifade edildi. Fenerbahçe Yönetimi, Gignac'ın transferini kısa sürede bitiremezse Gyan'ı renklerne katmaya çalışacak.