Evet! F.Bahçe istiyor

Barcelona’nın Fransız stoperi Jeremy Mathieu’nun menajeri Alan Migliaccio, Fenerbahçe’nin yaptığı teklifi doğruladı. İspanyol basını da Mathieu için en ciddi telikfin Fenerbahçe’den geldiğini açıkladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Haziran 2017 Güncelleme 14 Haziran 2017, 01:57
Evet! F.Bahçe istiyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde bulunan Barcelona'nın Fransız oyuncusu Jeremy Mathieu için açıklama geldi. Oyuncunun menajeri Alain Migliaccio BeINSports'a yaptığı açıklamda, "Fenerbahçe ile görüştük. Ancak görüşmeler daha fazla ileri gitmedi. Hala aynı noktadayız" ifadelerini kullandı. Öte yandan İspanyol basınında, Mathieu'ya gelen en ciddi teklifin Fenerbahçe'den olduğu belirtti. Jeremy Mathieu'ya Olimpik Marsilya'dan bir teklif gelmediği, Sporting Lizbon'un kontrat teklifinin ise oldukça mütevazı kaldığı yazıldı. Barcelona'nın ise 1 yıllı kontratı kalan Mathieu'dan bonservis istemeyeceği ve transferinde kolaylık sağlayacağı bilgisi verildi.

KJAER SATILIRSA GELECEK
Fenerbahçe'nin Mathieu'nun transferi için Kjaer'in satışının kesinleşmesini bekediği, bu gerçekleştiği taktirde Fransız stoperin İstanbul'a getirilip imza attırılacağı belirtildi.