Aboubakar zora girdi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şenol Güneş’le birlikte beİNSports’a açıklamalarda bulundu. Orman, Aboubakar’la ilgili olarak, “Transferi zora girdi. İstediğimiz gibi gitmiyor” ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Haziran 2017 Güncelleme 05 Haziran 2017, 02:04
Aboubakar zora girdi

İÇİNDEKİLER

Fikret Orman, Şenol Güneş'le birlikte beINSports'a açıklamalarda bulundu. Başkan Orman, Aboubakar'la ilgili olarak, "Uğraşıyoruz ama transferi istediğimiz gibi gitmiyor. Lorient kulübünün Porto'yla yaptığı bir anlaşma var. Bu nedenle beklemek zorundayız" dedi. Canlı yayında Şenol Güneş'le Fikret Orman arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

CENK TARTIŞMASI
Orman kendisine sorulan, "Başkanım Barcelona Cenk için 20-30 milyon Euro verirse satar mısın?" sözlerine, "Satarım" cevabını verdi. Şenol Güneş bunun üzerine, "Ben satmam başkanım" diye konuştu. Güneş, Gökhan Töre'yle ilgili sorulan bir soruya, "Gökhan'ın yeri garanti değil. Biz onu iyi bir Gökhan olarak görmek istiyoruz. O artık geleceğe bakmalı. Hazırlıklarını yapsın sezon başında durumunu göreceğiz" ifadesini kullandı.

TARAFTARA LAYIK OLACAĞIM
Osmanlıspor maçında tribünlerin sürekli tezahürat yaptığı Fabri, "Bu taraftara layık olacağım. Bana sadece bu maçta değil sezon başından beri destek oldular. İyi ki Beşiktaş'ta forma giyiyorum" ifadesini kullandı.