Utanıyorum!

Disipline verilen bir üyenin kendisine küfür ettiğine dair bir video yayınlayan Özbek, “Bunu söylemekten utanıyorum” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mayıs 2017 Güncelleme 16 Mayıs 2017, 00:53
Utanıyorum!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu'nda gündeme dair önemli açıklamalar yaptı... Bazı üyelerin disipline gönderilmesi nedeniyle kendisine yapılan eleştirileri yanıtlayan Başkan Özbek, bir üyenin genel kurul kürsüsünden ettiği küfürün videosunu yayınladı. Özbek, "Etrafı yangın yerine çevirdiler. Başkan kendilerini eleştiren herkesi disipline gönderiyor dediler. Bugüne kadar, hiç bu manada benden, bizden böyle bir şey gördünüz mü? Tabi ki disipline sevk ettiğimiz isimler var. Niye sevk ettik biliyor musunuz? "Genel Kurulu lağvet a.... k.... sen de kurtul biz de kurtulalım" demiş birisi. Bunu söylemekten utanıyorum ama başka türlü izah etmem mümkün değil. Nerede Galatasaray yönetimini, başkanını eleştirmek var? Üslup bu mu olmalı?" ifadesini kullandı. "Cadı avı" yorumlarına sert çıkan Özbek, "Beni eleştirdi diye kimseyle hesabım yok" açıklamasını yaptı.

DEV iHALE 8 HAZiRAN'DA
Başkan Özbek, Riva ve Florya ile ilgili projenin 8 Haziran'da ihaleye çıkacağını söyledi. Özbek, "Sabırlı olalım. Kimi tanıyorsanız, lütfen o kişileri ihaleye girmeleri için teşvik edin. Ne kadar çok insan ihaleye girerse bizim için daha iyi olacaktır" dedi.