Bağıra bağıra Fener’e

Instagram hesabından canlı yayın yapan Shakhtar’ın Brezilyalı yıldızı Taison, konuşması sırasında “Fenerbahçe” diye bağırdı. Sambacı yıldız daha önce de Sarı-Lacivert formalı fotoğrafı beğenmişti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mayıs 2017 Güncelleme 12 Mayıs 2017, 01:27
Bağıra bağıra Fener’e

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin önünüzdeki sezon kadrosuna katmak istediği yıldız isimlerden birisi olan ve şu anda Shakhtar Donetsk'te forma giyen Taison'dan sımsıcak mesajlar gelmeye devam ediyor. Daha önce Fenerbahçeli taraftarların kendisi için hazırladığı Sarı-Lacivertli forma giydirilmiş fotoğrafına beğeni atan Taison bu kez instagramdaki canlı yayında Fenerbahçeli taraftarların istediği geri çevirmeyerek "Fenerbahçe" diye bağırdı. Taison'un yaptığı bu paylaşım çok sayıda beğeni ve yorum topladı. Taison'un Fenerbahçe'ye karşı bu sıcak baklaşımı Sarı-Lacivertli taraftarların tranfser umudunu da arttırıyor. Brezilyalı futbolcunun 2017'nin Aralık ayında Shakhtar ile olan sözleşmesi sona eriyor.

SHAKHTAR'IN TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRMİŞTİ
Taıson yaklaşık 1 ay önce Shakhtar'ın kendisine yaptığı sözleşme uzatma teklifini geri çevirmişti. Bu durum da Fenerbahçe'nin elini güçlendirmiş ve çok daha uygun bir bonservis bedeliyle tranfser etme imkanı sağlamıştı. Beşiktaş'ın da Taison'un peşinde olduğu ancak Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcuyla daha önce ilektişime geçtiği için avantajlı konumda olduğu da ifade ediliyor. Önümüzdeki haftalar heyecan verici gelişmelere gebe gibi görünüyor.

JOSEF TAİSON TAKİBE BAŞLADI
Taıson'un sanal alemdeki jestlerinin ardından Josef de Souza, vatandaşının Instagramdaki hesabını takip etmeye başladı.