Fırtına değil alabora

Bordo-mavililer, Deniz Türüç ve Lawal (2)’ın gollerine engel olamadı ve ilk 4 için büyük yara aldı. Geçen hafta evinde G.Birliği ile berabere kalan Trabzon iki haftada 5 puanı rakiplerine bıraktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mayıs 2017 Güncelleme 07 Mayıs 2017, 01:45
Fırtına değil alabora

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Avrupa yolundaki kritik maçta Kayserispor'a 3-2 yenildi. 8'de Welliton topun üzerinden atladı. Deniz Türüç'ü kaleci ile karşı karşıya bıraktı. Deniz, köşeye güzel bir vuruş yaparak konuk ekibi öne geçirdi. 34'te Olcay'ın pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Rodallega, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 1-1. 42'de Lawal, ceza sahası dışından ayak içiyle uzak direğe harika bir plase şut gönderdi. Onur Kıvrak'ın müdahelesi yeterli olmadı ve Kayserispor tekrar öne geçti. İlk yarının son dakikasında Rodallega'nın kullandığı frikik direkten geri geldi. Pozisyonun devamında Mabiala'nın eline çarpan top sonrası Trabzon penaltı kazandı. Penaltıyı Uğur gole çevirdi: 2-2.

YUSUF YAZICI YÜZDE 100'Ü KAÇIRDI
51'DE Welliton çalımlarla ceza sahasına girdi ve topu Deniz Türüç'e çıkardı. Deniz, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda çok kötü vurdu. 76'da Welliton'un ortasında Lawal düzgün bir kafa vuruşuyla Kayserispor'u deplasmanda 3-2 öne geçirdi. Lawal, ilk defa bir maçta 2 gol attı. 90+2. dakikada Trabzon önemli bir fırsatı harcadı. Yusuf Yazıcı, karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarı attı.


KAYSERİ'DEN ZAFER POZU
Trabzon'u deplasmanda yenen Kayserisporlu futbolcular 3 puanın sevincini doyasıya yaşadı. Sarı-Kırmızılı ekip 3-2 biten maçın ardından soyunma odasında da zafer pozu verdi.