Devlerin Taison savaşı

Piyasa değeri 10 milyon Euro olan Taison’un fiyatı, Aralık ayında sözleşmesi biteceği için 4-5 milyon Euro seviyesine geldi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mayıs 2017 Güncelleme 04 Mayıs 2017, 01:08
Devlerin Taison savaşı

İÇİNDEKİLER

Pazar günü Vodafone Arena'da çok kritik bir maça çıkacak olan Beşiktaş ve Fenerbahçe transferde karşı karşıya geldi. Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sol kanada takviye yapmak için kolları sıvayan Beşiktaş yönetimi bir süredir Palmeiras formasını giyen Dudu ile ilgileniyordu. Fakat hem Brezilyalı yıldızın tutumu hem de Palmeiras'ın yüksek bonservis talebi nedeniyle geri adım atan Siyah-Beyazlılar. Shakhtar formasını giyen Taison Freda'ya yöneldi.

FİYATI YARI YARIYA DÜŞTÜ
Sambacı ile görüşmelere kısa sürede başlamayı planlayan Beşiktaş'ın en büyük rakibi ise Fenerbahçe olacak... Çünkü Sarı-Lacivertiler yaklaşık 1 ay önce Taison'la temasa geçmiş, Shakhtar kulübü ile de pazarlık masasına oturmuştu. 29 yaşındaki Brezilyalı yıldızın normal şartlarda piyasa değeri 10 milyon Euro seviyesinde. Fakat Taison'un sözleşmesinin Aralık ayında sona erecek olması nedeniyle bonservis bedeli 4-5 milyon Euro'ya kadar düşmüş durumda.

BÜYÜK MÜCADELE OLACAK
Hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Bu nedenle iki kulüp de önümüzdeki günlerde Taison'un transferi için çok zorlu bir mücadeleye başlayacak. Sambacı'yı İtalya ve Almanya'dan da takımların istediği fakat şu ana kadar Shakhtar yönetimine ciddi bir teklifin yapılmadığı gelen bilgiler arasında.