Talisca şoku kapıda

Daily Star ve O Jogo gazetelerine göre Manchester United, Talisca’nın 25 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu Benfica’ya ödemeyi kabul etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Nisan 2017 Güncelleme 29 Nisan 2017, 01:50
Talisca şoku kapıda

İÇİNDEKİLER

ADIM adım şampiyonluğa giden Beşiktaş'a dün kötü haber geldi... Bu sezon gösterdiği performansla camianın sevgilisi haline gelen Anderson Talisca elden kaçıyor. Siyah-Beyazlılar, sezon başında iki yıllığına kiraladığı Brezilyalı yıldızı en azından 1 sezon daha takımda tutmayı planlıyordu. Ama İngiltere ve Portekiz'den gelen haberler Beşiktaş yönetiminin planlarını bozacak cinsten.

DEVLERİN RADARINA GİRDİ
Talisca'nın özellikle Avrupa Ligi'nde attığı gollerin ardından birçok dev kulübün transfer gündemine girdiği konuşuluyordu. Özellikle de Manchester United'ın Sambacı'yla çok yakından ilgilendiği dış basında sık sık manşetleri süslüyordu. Dün İngiliz Daily Star ve Portekiz'den O Jogo gazeteleri, Manchester United'ın Talisca'nın 25 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödemeyi kabul ettiğini yazdı.

GELİŞMELER MERAK EDİLİYOR
İngiliz kulübünün önümüzdeki günlerde Benfica ile temasa geçerek resmi teklite bulunacağı belirtiliyor. Eğer Daily Star ve O Jogo gazetelerinin iddiaları gerçek olursa Anderson Talisca önümüzdeki sezon Premier Lig'de forma giyecek. Bu durumda Beşiktaş'ın birkez daha 10 numara transferi için düğmeye basması gerekecek. Talisca konusunda yaşanacak gelişmeler çok büyük bir merakla bekleniyor.