2. Lig takımı bile Fener’den iyidir!

Sezon sonu Galatasaray’dan ayrılacak olan Podolski, “Kazanmak istemeyen bir takıma yenildik. Burada 2. ve 3. lig takımları ile oynadık. Onlar böyle değillerdi” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2017 Güncelleme 24 Nisan 2017, 00:51
2. Lig takımı bile Fener’den iyidir!

İÇİNDEKİLER

Derbi maçın ardından Galatasaray'ın Alman yıldızı Podolski'den dikkat çekici açıklamalar geldi. Polodski, "Hiç kazanmak istemeyen, iki, üç gömlek düşük bir takıma karşı yenilmek beni ayrıca üzdü. Biz burada ikinci, üçüncü lig takımları ile de oynadık. Onların performansları böyle değildi" ifadelerini kullandı. Alman futbolcu, "Podolski, "En az üç gömlek daha iyi olan Galatasaray'dı. Daha çok pozisyon bulan Galatasaray olduğunu. Günün sonunda puan almadık. Maçı kaybettik. Bu bizi üzüyor. Çünkü karşımızda kazanmak isteyen bir takım yoktu. Böyle oyundan sonra böyle sonuç olması bizi üzdü" şeklinde konuştu.

GALATASARAY TARİHİYLE GURUR DUYMALI
Podolski sözlerine şöyle devam etti: "Şu an hiç kazanmak istemeyen, iki üç gömlek düşük bir takıma karşı yenilmek beni ayrıca üzdü. Derbi galibiyetiyle veda etmek isterdim. Galatasaray Türkiye'nin Avrupa'da ve dünyada en çok bilinen takım. Tarihiyle de gurur duymalı. Ben burada iki sene yaşadım. Şampiyon olamadım ama bazı başarılar kazandık. Harika stat ve taraftar var. Taraftarlar içi sağlık ve huzuru önerebilirim. İki yılda 5 hoca değişikliği oldu!"