Twitter savaşı!

Galatasaray dün sabah Twitter’dan UEFA Kupası fotoğrafı paylaştı, ortalık bir anda karıştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2017 Güncelleme 22 Nisan 2017, 02:04
Twitter savaşı!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Lyon'a elenmesinin yankıları sürüyor... Dün sabah Galatasaray'ın Twitter hesabından çok flaş bir paylaşım yapıldı. Sarı-Kırmızılılar, UEFA Kupası'nın fotoğrafını paylaşırken, "Günaydın Galatasaray" yazdı ve "Tarih bir kere yazılır" hasthag"ini kullandı. Beşiktaş cephesinden yanıt gecikmedi. Siyah-Beyazlılar önce Twitter'dan ligdeki puan durumunu paylaştı ve ezeli rakibine mesaj gönderdi. 2. Başkan Ahmet Nur Çebi ise, "Ben onları kaale almıyorum"dedi.



DURSUN ÖZBEK: GEREKEN YAPILACAK
Beşiktaş cephesinden gelen tepkiler üzerine konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, A Spor canlı yayınında, "Beşiktaş'ın elenmesine üzüldüm. O paylaşım olmaması gereken bir paylaşımdı. Bilgimiz dahilinde yapılan bir şey değil. Zamanlaması da yanlış oldu. Bu konuda gereken neyse yapacağız." ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ!
G.Saray'ın Beşiktaş'ı hedef alan sosyal medya paylaşımı bir anda gündemin ilk maddesi oldu. Twitter ise adeta ikiye bölündü. Bazı futbolseverler, "Bunlara alışalım. Avrupa'nın her yerinde böyle" derken, bazıları ise "G.Saray'ın paylaşımı skandaldır" dedi.