Taison müjdesi

Aralık’ta mukavelesi bitecek olan Taison, Shakhtar’ın sözleşme uzatma teklifini kabul etmedi. Haber Fenerbahçe’de heyecana neden oldu. Fenerbahçe yönetimi temasta olduğu Taison ve menajeriyle bir araya gelmeye hazırlanıyor . Sonrasında da Shakhtar ile masaya oturulacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Nisan 2017 Güncelleme 17 Nisan 2017, 02:03
Taison müjdesi

İÇİNDEKİLER

Önümüzdeki sezonun güçlü kadrosunu kurmak için yoğun bir mesai harcayan Fenerbahçe yönetimine, Ukrayna'dan güzel bir haber geldi. Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için uğraş verdiği Brezilyalı sol kanat oyuncusu Taison'ın, kulübü Shakhtar Donetsk'in kendisine yaptağı sözleşme uzatma teklifini geri çevirdiği öğrenildi. Haber Sarı-Lacivertli kulüpte heyecana neden oldu. Fenerbahçe yönetimi fgelen haber üzerine zaten temas halinde olduğu Taison ve menajeriyle bir araya gelmeye hazırlanıyor. Anlaşma sağlandıktan sonra Shakhtar ile masaya oturulacak. Taison'un sözleşmesinin Aralık ayında sona erecek olması Fener için büyük avantaj.

SOL KANADA BÜYÜK GÜÇ KATACAK
Sözleşmesinin bitmesine az bir süre kaldığı için Fenerbahçe, Taison için makul bir bonservis ücreti ödeme imkanı yakalayacak. Aksi halde Brezilyalı sol kanat oyuncusumun bonservisi 10-12 milyon Euro aralığında seyredebilirdi. Sanal alemde Fenerbahçe taraftarının yaptığı paylaşımı beğenen ve ilginin farkında olan Taison transferi halinde sol kanadın adeta ilacı olacak.

TEKNİK VE SÜRATİ BİR ARAYA GETİRDİ
Mükemmel bir top hakimiyetine sahip olan Brezilyalı sol kanat oyuncusu Taison sürati ve çabukluğuyla rakip savunmanın dengesini bozan bir oyuncu. Brezilyayı futbolcu geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'ye karşı mücadele etmiş ve bu özelliklerine net bir şekilde göstermişti. Taison, Lens ile birlikte taraftarların takımda en çok görmek istediği isim.