Juventus barçaladı

İtalyan devi, sahasında Barcelona’yı Dybala (2) ile Chiellini’nin golleriyle farklı geçti ve Devler Ligi’nde yarı final için büyük avantaja ykaladı. Barça ise işini tarih yazdığı PSG eşleşmesindeki gibi yine mucizelere bıraktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2017 Güncelleme 12 Nisan 2017, 01:29
Juventus barçaladı

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Juventus, sahasında Barcelona'yı 3-0 mağlup etti. Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi, 7. dakikada Arjantinli yıldız Dybala'nın şık golüyle 1-0 öne geçti. Üstünlük sayısını bulduktan sonra farkı artırmak için yüklenen Juventus, 22'de ilk golün sahibi Dybala ile durumu 2-0'a getirdi. Rakibine ilk devrede şans tanımayan ev sahibi ekip ilk 45 dakikayı iki farklı üstün tamamladı. İkinci yarıda Barcelona farkı azaltmak için çabalasa da golü bulan taraf yine Juventus oldu. Siyah-beyazlılar, 55'te Chiellini'nin kornerden gelen topta attığı kafa golüyle farkı iyice açtı: 3-0. Bu gol aynı zamanda maçın da skoru oldu. Bu sonuçla Juventus, tur için büyük avantaj elde etmiş oldu. İki takım arasında Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselecek takımı belirleyecek olan rövanş maçı 19 Nisan Çarşamba günü Barcelona'nın ev sahipliğinde Camp Nou'da oynanacak. Barcelona, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda ilk maçta 4-0 yenildiği PSG'yi evinde 6-1 devirmiş ve tarihi bir zafer kazanarak, adını çeyrek finale yazdırmıştı. Katalan ekibinin Juve karşısında da benzer bir mucizeye ihtiyacı olacak.

ARDA TURAN KADRODA YER ALMADI
Milli futbolcumuz Arda Turan, Barcelona'nın Juventus ile deplasmanda oynadığı maçta 18 kişilik kadroda yer almadı. Türkiye'nin 24 Mart'ta Finlandiya'yı 3-0 yendiği mücadelede sakatlanan yıldız futbdolcu, bu tarihten bu yana formasından uzak.