Otur yerine sıfır

Aslan koskoca 90 dakika içinde kaleye bir isabetli şut atamadı. Ayrıca hiç net pozisyon bulamadı. Maç sonunda isyan eden G.Saraylı taraftarlar, futbolculara, "Formayı çıkarın, çıplak oynayın" diye tempo tuttu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2017 Güncelleme 11 Nisan 2017, 01:46
Otur yerine sıfır

İÇİNDEKİLER

Galatasaray evlere şenlik... Sarı-Kırmızılı takım kendisi için hayati derecede önem taşıyan karşılaşmada Başakşehir'e 4-0 mağlup olurken futboluyla taraftarını büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Maçın başlangıç düdüğüyle birlikte rakip ataklar karşısında çaresiz kalan Galatasaray savunması tel tel dökülürken yaptığı kademe hatalarıyla saç baş yoldurdu. Evsahibi takımın her atağında defansta acemice haraketler yapan Galatasaray sezonun en kötü futbolunu oynadı. 90 dakika içinde Galatasaray kaleye 1 isabetli şut bile atamadı. Sarı-Kırmızılı takım kaleye şut dışında 1 kez bile net bir gol pozisyonuna giremedi. 90 dakika içinde üretken olmayan Galatasaraylı oyuncular çok pas kaybı yaparak rakibin ekmeğine yağ sürdü.

"FORMAYI ÇIKARIN ÇIPLAK OYNAYIN"
Başakşehir karşısında maç boyunca çok kötü bir oyun ortaya koyan ve sahadan 4 farklı mağlup ayrılan Galatasaraylı futbolcular, karşılaşmaının bitiminde taraftarların büyük tepkisi ile karşılaştı. Takımlarının performansı sonrası büyük üzüntü yaşayan sarı-kırmızılı taraftarlar, futbolculara bir süre, "Formayı çıkarın çıplak oynayın" diye tempo tuttu. Başakşehir deplasmanında tribünde yer alan Galatasaraylı seyirciler, oyundan alınan futbolcuları da ıslıkladı.

BARCELONA SANDIK!
Galatasaray Teknik Direktörü Tudor kimi oynatıp oynatmadığının bir önemi olmadığını söyledi. Hırvat hoca, "İlk dakikadan beri takımın bana verdiği enerji Camp Nou'ya gelmişiz de Barcelona ile oynuyormuşuz gibiydi. Biz Galatasaray'ız bu kabul edilemez" dedi. fener'e baka cağız Artık yapılması gereken şeyin çalışmak olduğunu vurgulayan Tudor, "Şimdi Fenerbahçe maçı var. Yapmamız gereken kafayı yere eğmemek. Bu maça kadar çok çalışmalıyız. İki hafta sonra Fenerbahçe maçına en iyi şekilde hazırlanmalıyız" ifadesini kullandı.

CİMBOM 9'DA BİRİ OLAN RAKİBİNE YENİLDİ
Başakşehir' in Galatasaray karşısında sahaya çıkan 11'inin bonservis bedeli 4,35 milyon Euro idi. Galatasaraylı oyuncuların sahaya çıkan bonservis bedeli 38 milyon Euro idi. Başakşehir 9 katı fazla maliyeti olan rakibini devirdi.

BAŞAKŞEHİR ÖNÜNDE 3. YENİLGİ
G.Saray bu sezon Başakşehir'le 3. kez karşılaştı ve rakibine 3. defa mağlup oldu. İlk devrede rakibine ligde 2-1 yenilen Sarı-Kırmızılılar, Başakşehir'le Türkiye Kupası'nda da karşı karşıya gelmişti. Başakşehir o karşılaşmada da sahadan 2-1 galip ayrılmıştı.


ÇILDIRTAN KAHKAHA!
Başakşehir'in sahasında Galatasaray'ı 4-0 yendiği maçın ardından Emre Belözoğlu'nun keyfi yerindeydi. Karşılaşmaının bitiminde sahayı terk etmeyen ve uzun süre sevinen 37 yaşındaki orta saha oyuncusu, kahkahalar attı. Eski bir Galatasaraylı olan ve Fenerbahçe'ye gittikten sonra, sarı-kırmızılı taraftarların büyük tepki gösterdiği yıldız futbolcunun bu kahkaları Cimbomluları çileden çıkardı. Öte yandan Emre Belözolğlu, farklı galip geldikleri Galatasaray maçında ortaya koyduğu performansla sahanın en iyilerindendi.