Adebayor & Pektemek hezimet demek

Adebayor’un ‘hat-trick’iyle skoru 3-0 yapan Başakşehir, Pektemek ile perdeyi kapattı. Aslan’ın Devler Ligi hedefi de ağır yara aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2017 Güncelleme 11 Nisan 2017, 00:01
Adebayor & Pektemek hezimet demek

İÇİNDEKİLER

Başakşehir haftanın maçında Galatasaray'ı dağıttı... Abdullah Avcı'nın ekibi sahasındaki maçta Sarı-Kırmızılılar4-0 yenerek hem lider Beşiktaş'ı takibini sürdürdü hem de Şampiyonlar Ligi hedefi için çok önemli bir adım attı... 11. dakikada Caicara'nın sol kanattan yaptığı ortada Semih Kaya'dan seken top ceza alanındaki Mossoro'nun önüne düştü. Bu futbolcunun pasında Emmanuel Adebayor boş kaleye topu gönderdi ve takımını öne geçirdi: 1-0. 15. dakikada Cengiz Ünder, Semih Kaya'dan kaptığı topla sol kanatta son çizgiye kadar indi. Cengiz'in ceza sahasına yaptığı ortada, Visca'nın ön direkte kafayla vurduğu topu kaleci Muslera kornere çeldi. 44. dakikada Caicara'nın sağ kanattan yaptığı ortada Adebayor penaltı noktası üzerinde mükemmel bir kafa vuruşu yaptı ve skoru 2-0'a getirdi.

BAŞAKŞEHİR, KARTAL'IN ENSESİNDE
54. dakikada Visca sağdan ceza sahasına girdi. Sert şutu direğin dibinden auta gitti. 57. dakikada 3. gol geldi. Visca, Ahmet'ten harika sıyrıldı. Çektiği şut Muslera'dan dönüp havalandı. Adebayor herkesten yükseğe sıçrayıp skoru 3-0 yaptı. 86. dakikada fark 4'e çıktı. Galatasaray savunmasının arkasına sarkan Mustafa Pektemek önce Muslera'dan sıyrıldı. Ardından soğukkanlı bir şekilde ceza sahasına girip topu boş ağlara yolladı: 4-0. Kalan dakikalarda başka gol gelmedi ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

15 MİLYON EURO'LUK KULÜBE
Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Başakşehir maçında takımın yıldız isimleri Podolski ve Wesley Sneijder'e yer vermedi. De Jong, Tolga, Cavanda ve Hakan da yedek kalınca Cimbom'un kulübesinin toplam değeri 15 milyon Euro oldu. Göreve geldiği günden bu yana Sneijder'i oynatmaya yanaşmayan Hırvat teknik adamın oldukça formda olan Podolski'yi yedek bırakması ise şaşkınlık yarattı. Tudor'un Devler Ligi yarışı için kritik önem taşıyan maçta Podolski ve Sneijder'e 11'de yer vermemesine taraftarlar sosyal medyada büyük tepki gösterdi.