Demir ustası

Fener, Van Persie’nin 84. dakikada attığı golle 3 puana uzanmayı başardı... Fenerbahçe, Başakşehir'in kaybettiği haftada Karabük'te altın çıkardı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Nisan 2017 Güncelleme 02 Nisan 2017, 00:29
Demir ustası

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Karabük deplasmanında tek golle kazandı: 1-0. Henüz 2. dakikada Fenerbahçe gole yaklaştı. Skrtel'in vuruşu kaleci Ahmet Şahin'de kaldı. 8'de Fenerbahçe, sağ kanattan topu Lens ile buluşturdu. Kaleci Ahmet Şahin iyi bir zamanlamayla çıkarak topa Lens'ten önce müdahalede bulundu. 30'da Van Persie ile başlayan atakta önce Mehmet Topal, sonra Van Persie, son olarak da Alper Potuk'un vurduğu şutlar Karabük defansından döndü. 45'te F.Bahçe, maçın en net pozisyonuna girdi... Lens, ceza sahasına kadar taşıdığı topu Ahmet Şahin'in üzerinden aşırtmak istedi. Ancak tecrübeli kaleci gole izin vermedi.

SAMBACI FABIANO KALEDE DEVLEŞTİ
55'TE Ceyhun'un kafa vuruşunda Fabiano mükemmel bir kurtarış yaptı. 63'te Alper'in ortasını Dany uzaklaştırmak isterken ters bir vuruş yaptı. Kaleye yönelen topu Ahmet Şahin güçlükle kurtardı. 66'da Serdar Deliktaş'ın kafa vuruşunda Fabiano, köşeye giden topu mükemmel çıkardı. 84'te Sow'un uzaklardan çektiği şut isabetsiz oldu ve Van Persie'nin önünde kaldı. Topu önünde bulan Hollandalı forvet düzgün bir vuruşla Ahmet Şahin'i mağlup etti.

PROTESTO SONRASI GOL!
Karabük'te
dün akşam ilginç bir an yaşandı. Sarı-lacivertli taraftarlar, maçın son anlarında yönetimi protesto etmeye başladı. Tribünlerden gelen, "Yönetim istifa" seslerinden 10 saniye sonra ise Robin Van Persie'nin golü geldi. Bu golden sonra taraftarlar protestoları kesti. Sosyal medyada da taraftarların bu tepkisi ve gol anı çok konuşuldu.



FABİANO KALESİNDE ADETA DEVLEŞTİ
Kanarya'nın orta sahadaki etkili isimlerinden Josef de Souza maç sonrası yaptığı açıklamada, "Karabük evinde çok etkili bir takım. Açıkçası burada arkadaşlarımızla iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Bu maça iyi hazırlandık ve kazandığımız için çok mutluyuz. Fabiano kalesinde adeta devleşti. İki iyi kalecimizin olduğunu düşünüyorum" diye konuştu. Sambacı yıldız, sezon sonunda ligi en iyi yerde bitireceklerini de sözlerine ekledi

FENER FOBİSİNİ YENDİ!
2017 yılında Süper Lig'de çıktığı 5. deplasman maçında 2. galibiyetini alan sarı-lacivertli futbolcular, diğer mücadelelerden ise 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet çıkardı. Karabükspor maçından önce çıktığı Alanyaspor deplasmanından 3-2 galibiyetle dönen Fenerbahçe, son 2 dış saha maçını kazanarak seri yakaladı. Fenerbahçe, teknik direktör Dick Advocaat yönetiminde deplasmanlarda vasat futbol sergiliyor. Dün kazanılan 3 puan moralleri yerine getirdi.

10 HAFTA SONRA GOL ATTI
F.Bahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin Van Persie, uzun süren suskunluğunu dün bozdu. Robin Van Persie tam 10 hafta sonra ligde gol atmayı başardı. Kariyerinin en uzun süren suskunluğunu bozan RVP büyük bir sevinç yaşadı. Hollandalı yıldızın performansıyla taraftarlar tarafından eleştiriliyordu. Ancak dün 3 puanı getiren isim Robin Van Persie oldu.