Kartal’a 3 gollü uyarı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mart 2017 Güncelleme 26 Mart 2017, 00:02
Kartal’a 3 gollü uyarı

İÇİNDEKİLER

Milli maç nedeniyle verilen arayı değerlendiren Beşiktaş hazırlık maçında Romanya Ligi takımlarından Astra Giurgiu'ya Vodafone Arena'da 3-1 yenildi. Rakip takım 41'de Lonita, 44'te Bus ve 63'te Stan ile 3-0 öne geçti. Beşiktaş'ın tek golünü 89'da Sedat Şahintürk attı. Demba Ba sakatlığı nedeniyle tedbir amaçlı oynatılmadı. Caner Erkin ve Ersan Gülüm de maça ilk 11'de başladı. Ancak 2 oyuncu da beklenenden çok uzaktı.

ARAS ÖZBİLİZ NOKTAYI KOYDU
Adı sezon sonunda gönderilecek oyuncular arasında geçen Aras Özbiliz takımdan ayrılmayacağını söyledi. Kendisine çok iyi baktığını söyleyen Aras, "Bu formayı eninde sonunda sürekli giyeceğim" ifadesini kullandı.

TOLGA'YA BÜYÜK TEPKİ
Beşiktaş' ta kaleyi koruyan Tolga Zengin yine şimşekleri üstüne çekti. Siyah-Beyazlı taraftarlar 2. ve 3. golün ardından Tolga Zengin'i protesto etti. Taraftarlar yenen gollerden sonra, "Fabri" diye tezahüratta bulundu.

SALI GÜNÜ YENİ RAKİP ÜMRANİYE
Beşiktaş 2. hazırlık maçını 28 Mart Salı Günü Ümran-i ye Nevzat Demir Tesisleri'nde TFF 1. Lig takımlarından Ümraniyespor ile yapacak. Teknik Direktör Şenol Güneş'in bu maçta tüm oyunculara şans tanıması bekleniyor.