Kocaman değişim

Alanya maçı sonrası ayrılık sinyali veren Advocaat’ın yerine önümüzdeki sezon Aykut Kocaman dönemi başlayacak. Kadroda büyük değişim yaşanacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mart 2017 Güncelleme 12 Mart 2017, 01:50
Kocaman değişim

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 mağlup ettiği maçın ardından kulüpteki geleceği ile ilgili bir soruya "Kararımı verdim ve bunu yönetime ilettim. Ama yönetimin açıklaması daha uygun olur" diyen Dick Advocaat'ın bu sözleri ayrılık sinyali olarak yorumlanırken, gözler Sarı-Lacivertli yönetimin yapacağı açıklamaya çevrildi. Fenerbahçe yönetiminin Dick Advocaat'ın devam etmeme kararını kamuoyuna yakın bir zaman içinde açıklayacağı ve dirsek temasında olduğu Aykut Kocaman'ı da takımın başına getireceği ifade edildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım'ın da Aykut Kocaman ile iletişim halinde olduğu, ve Kocaman'ın da Fenerbahçe'de önümüzdeki sezon görev yapmaya sıcak baktığı öğrenildi.

KULÜBÜ VE CAMİAYI TANIMASI AVANTAJ
Fenerbahçe yönetiminin Aykut Kocaman'ın kulübün en zorlu döneminde başarıyla görev yapması, öncesinde takımı şampiyon yapması ve camiayı iyi tanımasının avantaj olduğunu göz önünde bulundurarak 2. Kocaman dönemine sıcak baktığı belirtiliyor. Ancak Kocaman şu anda Konya'nın başında olduğu için resmi açıklama yapmaktan kaçınılıyor.