Kartal düğmeye bastı

Beşiktaş’ta Kasımpaşa yenilgisinden sonra yönetim işi sıkı tutacak. Milan’ lı golcü Luis Adriano ilk hedef olarak belirlendi. Siyah-Beyazlı yönetim Babel'le büyük ölçüde anlaştı. Cruzeiro'da forma giyen stoper Messias için de temaslar sürüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2016 Güncelleme 19 Aralık 2016, 00:46
Kartal düğmeye bastı

İÇİNDEKİLER

Kasımpaşa yenilgisi Beşiktaş Yönetimi'ni harekete geçirdi... Aboubakar'ın gol yollarındaki etkisizliği Cenk'in istikrarsız görüntüsü nedeniyle yönetim özellikle iyi bir forvet oyuncusu için kolları sıvadı. Yıllarca Shakhtar Donetsk forması giydikten sonra geçen sezon Milan'a transfer olan Luiz Adriano ilk hedef olarak belirlendi. Bu sezon Milan'da az şans bulan Adriano'nun takımda düşünülmediğini öğrenen yönetim bu oyuncuyu devre arasında kiralamak için Milan'ın kapısını çalacak. Adriano'nun Milan'da mu tsuz olması ve sürekli oynayacağı bir takıma gitmek istemesi üzerine yönetim bu transferi kısa sürede bitirme kararı aldı.

BABEL BİTTİ.. MESSIAS PAZARLIĞI SÜRÜYOR
Deportıvo'da forma giyen ve sözleşmesi bu ayın sonunda bitecek olan Babel'le el sıkışan yönetim bu transfere artık kesin gözüyle bakıyor. Siyah-Beyazlı yönetim stoper arayışlarında ise Cruzeiro forması giyen Manoel Messias'ı listenin ilk sırasına aldı. 26 yaşındaki futbolcu için kulübüyle olan görüşmeler tam gaz sürüyor.