Sosa ile sıcak temas

Fenerbahçe devre arasında Jose Sosa’yı kiralamak için her yolu deniyor. Daha önce İstanbul’a gelmek istemeyen Arjantinli oyuncu ile gelecek hafta 2. kez bir araya gelinecek. Yönetim, Sosa’yı ikna ederse Milan’a resmi teklifte bulunacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Aralık 2016 Güncelleme 18 Aralık 2016, 01:39
Sosa ile sıcak temas

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Sosa'dan vazgeçmiyor... Orta sahaya hem oyun kurmaya liderlik edecek, hem duran topları kullanacak bir oyuncu arayan Sarı- Lacivertli yönetim İtalyan kulüplerinden Milan'da forma giyen eski Beşiktaşlı Jose Sosa'yı devre arasında renklerine katmak için girişimlerini hızlandırma kararı aldı. Kısa bir süre önce Jose Sosa ile temasa geçen Fenerbahçeli yöneticiler, İtalyan kulübünde fazla şans bulamayan Arjantinli futbolcuya yaptığı ilk teklifte olumlu bir cevap alamamıştı. Türkiye'ye dönmeye yaşanan terör olayları sıcak bakmayan Jose Sosa'nın ikna edilmesi için yönetim yeniden girişimde bulunma kararı aldı.

MİLAN'DAN OLUMLU CEVAP BEKLENİYOR
Sosa'nın kulübü Milan'a Arjantinli oyuncuyu kiralamak için resmi teklif yapacak olan Fenerbahçe ardından Jose Sosa'yı ikna etmek için her yolu deneyecek. Sosa'nın performansından hiç memnun olmayan Milan'ın Sarı- Lacivertli kulübe olumlu cevap vermesine kesin gözüyle bakılıyor. Sosa'yla bir hafta içinde bir görüşme yapmayı planlayan yönetimin Arjantinli oyuncuyu ikna etmek için her yolu deneyeceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.