Uslu’dan TFF’ye yaylım ateşi

Hakemlerin Fener’e tavrını değiştirmesi gerek diyen Uslu, “Bir federasyon başkanı kulüpten alacaklı olursa ne olur. Bunları konuşun” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Aralık 2016 Güncelleme 16 Aralık 2016, 00:00
Uslu’dan TFF’ye yaylım ateşi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, AMED ile oynanan kupa maçının ardından TFF'yi ve hakemleri eleştirdi.

ÇAKIR'I 1 KULÜP BEĞENİYOR
Sert ifadeler kullanan Mahmut Uslu şöyle konuştu: "Moussa Sow'un pozisyonunda Türkiye'de eski hakemler de dahil üzere herkes bunun gol olduğunu söylüyorsa, yabancılar gol diyorsa, verilen kararı kabul etmiyoruz. Bir kulüp hariç 'Cüneyt Çakır'ı beğeniyorum' diyorsa, ben konuşmayacağım. FIFA da 'Cüneyt Çakır Avrupa'da iyi ama sizin maçları iyi yönetmiyor' diye söylüyor. Bunu da söyleyeyim.Yıldırım Demirören ve TFF yönetimi görmüyorlar mı bunları, gözleri yok mu? Biz 'A' deyince ceza kesiyorlar, duymuyorlar mı? Dünyanın neresinde olursanız olsun. Bir federasyon başkanı, bir kulüpten alacaklı olursa ne olur, bunları konuşun. Acayip bir para yani, ciddi bir para, alacaklı. Hakemlerin Fenerbahçe'ye karşı olan tavrını kesinlikle değiştirmesi gerekiyor"