Teröre karşı tek yürek olduk

44 evladını teröre şehit veren Türkiye, dün akşam tek yürek oldu. Saat 19.23’te başlayan yürüyüş ilk saldırının gerçekleştiği Vodafone Arena’ya kadar sürdü... Tüm taraftarlar kendi tuttuğu takımın formasını giyerek teröre karşı tek yürek oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Aralık 2016 Güncelleme 13 Aralık 2016, 01:32
Teröre karşı tek yürek olduk

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'taki iki patlamada 44 evladını şehit veren Türkiye yasa boğulurken taraftar grupları saldırının olduğu noktaya karanfiller bırattılar. Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'nın tüm taraftar gruplarını davet ettiği teröre karşı yürüyüş dün gerçekleştirildi. Saat 19.23'te Kartal heykeli önünde toplanan taraftarlar Vodafone Arena'ya doğru yürüyüşe geçti. Bursasporlu taraftarlar da, Beşiktaş'ta Arena'nın yakınında terör saldırısının yapıldığı yere karanfil bıraktı ve şehitler için dua etti.

BURSA'DAN GELDİLER
Bursasporlu taraftarlar önce, saldırının gerçekleştiği noktaya karanfil bırakıp, şehitler için dua ederken, daha sonra bir çalışanı saldırıda şehit olan Vodafone Arena'daki Kartal Yuvası'na geçerek, başsağlığı dileğinde bulundu.

POTADAN DA DESTEK VAR
Son derece kalabalık bir katılımın yaşandığı yürüyüşte teröre karşı birlik mesajı net bir şekilde verildi. Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Trabzonsporlu taraftarların yanı sıra Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de Şehittepe'ye karanfil bıraktı. TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ve liglerimizde forma giyen birçok basketbolcu, sosyal medya hesaplarından yayınladıkları videolar ile İstanbul'da yaşanan terör saldırısına tepkilerini ortaya koydu. #OmuzOmuzayız #PolisimisinYanındayız çağrısı spor dünyamızda büyük ilgi gördü.