Teşekkürler Cumhurbaşkanım

Bordo-mavili kulübün başkanı Muharrem Usta, “Yeni stadımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın olağanüstü desteğiyle bugünlere geldi” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2016 Güncelleme 10 Aralık 2016, 00:00
Teşekkürler Cumhurbaşkanım

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, açılışı 18 Aralık'ta yapılacak olan Akyazı Stadyumu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya teşekkür etti. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta yaptığı açıklamada, "Burada sayın Cumhurbaşkanımıza özel bir teşekkürümüz var. Çünkü olağanüstü bir desteği ve takibiyle bugünlere gelen bu stadın ana destekleyicisi olarak hep onu gördük. Emeği çok büyük..." ifadelerini kullandı.

BU KULÜBÜ HEP BİRLİKTE YÜKSELTECEĞiZ
Usta, Trabzonspor ile ilgili ise şu ifadeleri kullandı: "Önce takımımıza destek olacağız, ardından mali genel kurulumuzda oy kullanma hakkına sahip üyelerimizle birlikte kulübümüzün dününü, bugününü ve yarınlarını konuşacağız. Hep birlikte Trabzonsporumuzun yükselmesini sağlayacağız"

TRABZON'UN BORCU 559 MİL YON TL
Trabzonspor Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören, kulübün idari ve mali durumuyla ilgili bilgiler verdi

AYRINTILARI AÇIKLADI
Ören, "Kısa vadeli borçlar 370 milyon 548 bin 658, uzun vadeli borçlar 303 milyon 151 bin 497, kısa vadeli varlıklar 114 milyon 391 bin 338, net borç toplamı ise 559 milyon 308 bin 817 liradır" açıklamasını yaptı

TRANSFER ÇALIŞMALARI TAM GAZ
Trabzonspor ocak ayındaki ara transfer dönemi için yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Önümüzdeki günlerde Kerim Frei ve Ömer Şişmanoğlu için Beşiktaş kulübü ile masaya oturacak olan Trabzonspor yönetimi, Yanal'ın kadrosunda görmek istediği Mohammed Elyounossi için de çalışmalarını sürdürüyor. Elyounossi'nin 3 milyon Euro olan bonservis bedeli düşürülmeye çalışılıyor