Osmanlı tarih yazdı

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında mücadele eden Osmanlıspor gruptaki son maçında Zürich’i Delarge ve Erdal’ın ikinci yarıda attığı gollerle yendi. Başkent ekibi, lider olarak bir üst tura yükseldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2016 Güncelleme 09 Aralık 2016, 00:43
Osmanlı tarih yazdı

İÇİNDEKİLER

Helal olsun sana Osmanlıspor... Başkent ekibi, tarihinde ilk kez mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci tura yükseldi. L Grubu'ndaki son maçında İsviçre ekibi Zürich'i konuk eden Osmanlıspor sahadan 2-0 galip ayrılarak Villarreal'in üzerinde zirvede yer aldı.

73. DAKİKADAKİ GOL BİZİ RAHATLATTI
Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. 73. dakikada Maher'in pasıyla sağ kanattan ceza sahasına giren Delarge rakibinden sıyrıldıktan sonra sol ayağıyla çok sert vurdu: 1-0. Bu golün ardından rahatlayan temsilcimiz 89. dakikada farkı ikiye çıkardı. Sol çaprazda kaleciyle karşı karşıya galan Erdal Kılıçarslan yerden bir vuruşla skoru belirledi: 2-0. Gruptaki diğer maçta ise Villarreal evinde Steaua Bükreş'i 2-1 yenerek ikinci tura yükselmeyi başardı.

MUSTAFA REŞİT AKÇAY: FİNALİ İSTERİM!
Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay maçın ardından futbolcularını övdü... Sezon başından bu yana çok zorlu bir yoldan bu noktaya geldiklerini söyleyen başarılı hoca, "Bu, oyuncuların zaferidir. Belki uçuk bir hedef ama final oynamak isterim" dedi.