Kartal UEFA’ya gidiyor

Beşiktaş’ta hakem Thomson’a olan öfke giderek büyüyor. Yönetim İskoç hakemi UEFA'ya şikayet için düğmeye bastı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2016 Güncelleme 09 Aralık 2016, 00:00
Kartal UEFA’ya gidiyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş' ın Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev karşısında İskoç hakem Craig Thomson'un da yardımıyla aldığı 6-0'lık yenilginin yankıları sürüyor. Siyah-Beyazlı camiada öfke giderek artarken yönetim de hukuki savaşa başlamaya hazırlanıyor. Beşiktaşlı yöneticiler kendi aralarında bir durum değerlendirmesi yaparak Dinamo Kiev maçını bir kez daha masaya yatırdı. Bu zirvenin ardından Beşiktaş Craig Thomson'u UEFA'ya şikayet etme kararı aldı. Maç görüntülerini ve pozisyonları kapsayan kasedi UEFA'ya en kısa zamanda verecek olan yönetim haksızlığa uğradıklarını savunarak İskoç hakem Craig Thomson'un cezalandırılmasını isteyecek. Bu konuda ayrıca kapsanlı dosyalar da verilecek.

CEZALANDIRILMALARI İSTENECEK
TFF'nin de yapacağı girişimden haberdar olan yönetim buna rağmen işi TFF'ye bırakmayarak UEFA nezdinde girişimlerde bulunacak. Yönetim artık maçın sonucunun değişmeyeceği görüşünde birleşmesine rağmen en azından İskoç hakemle birlikte o maçta görev yapan hakemlerin cezalandırılmasını isteyecek.

THOMSON'UN PEŞİNİ BIRAKMAYACAKLAR
Beşiktaş Yönetimi maçı çığrından çıkaran ve arka arkaya verdiği yanlış kararlarla Siyah-Beyazlı takımın ipini çeken İskoç hakemin cezalandırılması için harekete geçiyor.

UEFA'DAN 2 KULÜBE SORUŞTURMA
Avrupa futbolunun patronu UEFA hem Dinamo Kiev hem de Beşiktaş için soruşturma başlattığını açıkladı. Beşiktaş'a taraftarlarının çıkardığı olaylar, çevreye verilen zarar, sahaya atılan meşaleler nedeniyle soruşturma açıldı.