Batalla pusuda bekliyor

Bursaspor’da yarınki kritik Beşiktaş maçı öncesi en büyük koz Siyah-Beyazlıla’ın ağlarını daha önce 4 kez havalandıran Arjantinli yıldız Pablo Batalla olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2016 Güncelleme 09 Aralık 2016, 00:00
Batalla pusuda bekliyor

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de 24 puanla 5. sırada yer alan Bursaspor, ligin 14. hafta mücadelesinde 29 puanla 2. sırada yer alan Beşiktaş'a konuk olacak. Üst sıralar ile puan farkını kapatmayı hedefleyen yeşil-beyazlılar, İstanbul'dan puanla dönmek istiyor. Yeşil-beyazlılarda kritik Beşiktaş maçında en büyük koz ise Pablo Martin Batalla olacak. 32 yaşındaki Arjantinli yıldız bu sezon 12 maçta 5 gol, 4 asistlik performansıyla takımın en skorer ismi... Daha önce 8 kez Beşiktaş'a karşı görev alan Batalla, bu maçlarda 4 kez gol sevinci yaşadı. Bursaspor'un parlayan bir diğer isimse milli kaleci Harun Tekin... Geride kalan 13 maçın 7'sinde kalesini gole kapatmayı başaran 27 yaşındaki kalecinin yüzde 82'lik kurtarış yüzdesi bulunuyor.

BATALLA: PUAN ALACAĞIZ
Beşiktaş maçının önemine değinen Batalla, "Biz İstanbul'a kazanmak için gideceğiz. Buna gücümüz ve uinancımız var. En kütü ihtimal 1 puanla döneriz" dedi.