İşimizi asla şansa bırakmayacağız

“Bize tek farklı yenilgi de yetiyor. Ama işimizi asla şansa bırakmayıp galibiyet için çıkacağız.” "Feyenoord oyunun başından itibaren üzerimize gelecek. Bulacağımız erken bir gol onların daha maçın başında direncini kıracaktır."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2016 Güncelleme 08 Aralık 2016, 00:00
İşimizi asla şansa bırakmayacağız

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat, Feyenoord karşısında öncelikle kazanmayı düşüneceklerini söyledi. Hollandalı hoca ince hesaplamalara girmeyeceklerini ifade ederek, "Bu maçta bize alacağımız tek farklı yenilgiler bile yetecek. Bunun bilincindeyiz. Ancak biz deplasmanda oynayacağımız bu maçtan galibiyetle ayrılmayı ilk hedef olarak görüyoruz" dedi. Feyenoord'un bu maçta riske girerek oynayacağını düşündüğünü ifade eden Advocaat, "Özellikle oyunun başından itibaren üzerimize geleceklerini düşünüyorum. Biz gereken önlemleri alacağız. Gruptan çıkmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Bu nedenle rakibimiz karşısında sahadan istediğimiz sonucu alarak ayrılacağımıza dair bir şüphem yok" diye konuştu.

FEYENOORD TARAFTARI BASKI OLUŞTURACAK
takımları üzerinde önemli bir güç olduğunu vurgulayan Advocaat, "Tribünde 12. adam olacaklardır. Bu baskıya direnmeliyiz. Maçın özellikle ilk yarım saati çok önemli. Bu arada erken bir gol bulmamız bizi rahatlatacaktır. Bugün ayakta kalabilmek için önce soğukkanlı olmamız gerekir. Bunu başarırsak bir adım öne geçeriz. Hollanda'dan istediğimiz sonucu alarak ayrılacağımıza inancım tam" dedi.

EN AZ 1 PUAN ALACAĞIZ
Mehmet Topal Feyenoord karşısında sahadan en az 1 puanla ayrılacaklarını söyledi. Bu maçın önemini iyi bildiklerini ifade eden Sarı-Lacivertli oyuncu, "Gruptan çıkacağımıza olan inancım tam" diye konuştu