İpleri kopar gel!

The Sun gazetesi Bilic’in Gökhan’ı gözden çıkardığını yazdı. Beşiktaş da dönmek isteyen yıldız oyuncuya, “West Ham ile ipleri kopar gel. Sözleşmen feshedilirse seni alırız” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Kasım 2016 Güncelleme 18 Kasım 2016, 02:07
İpleri kopar gel!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş' ta Gökhan Töre belirsizliği sürerken ilginç gelişmeler yaşanıyor. İngiliz gazetelerinden The Sun, West Ham'da beklenen patlamayı yapamayan Gökhan Töre'nin Zaza, Sakho ve Arbeola ile devre arasında takımdan ayrılacağını yazdı. Haberde Bilic'in sezon başında Gökhan Töre'yi ısrarla istediğini vurgulayarak, "Ancak Gökhan'ın kötü performansı üzerine Bilic bu oyuncuyu sildi. Ligin 2. yarısında takımda düşünmüyor" dendi. Bu arada devre arasında transfer önceliğini kanatlarda kullanmak isteyen Beşiktaş, Gökhan Töre'yi kadroya katmak için harekete geçti. Gökhan'ın da Beşiktaş'a geri dönmek istemesi üzerine yönetim bu transfer için yol haritasını belirledi.

YÖNETİM GELİŞMELERİ TAKİP EDİYOR
Beşiktaş Yönetimi bu gelişmenin ardından sözleşmenin fesih edilmesi durumunda bu transfere yeşil ışık yakmayı planlıyor. 2.5 milyon kiralama, 10 milyon satın alma opsiyonu ile West Ham'a kiralanan Gökhan Töre'ye, "Sözleşmeni feshedersen seni alırız. Biz West Ham'a para ödemeyiz" teklifini yaptı.