Lig bizim için şimdi başladı

Kaptan Volkan, “Süper Lig bizim için şimdi başladı” dedi. Emenike, ise “Strese girmiştik. Üzerimizden attık. Daha iyi olacağız” ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2016 Güncelleme 20 Eylül 2016, 20:27
Lig bizim için şimdi başladı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in ilk 3 haftasında sadece 1 puan toplayabilen ve tarihinin en kötü sezon başlangıcını yapan Fenerbahçe'de moraller neredeyse sıfırın altına inmişti! UEFA Avrupa Ligi'nde 90+6'da gelen golle deplasmandan puanla dönen Fenerbahçe'de biraz olsun yüzler gülmüştü. Dün gece Kasımpaşa'yı deplasmanda farklı yenen Sarı- Lacivertliler ligde ilk galibiyetini alınca yüzler haftalar sonra iulk kez güldü. Fenerbahçe'nin soyunma odasında tüm futbolcular sarmaş dolaş birbirlerini kutlarken iddialı sözler peş peşe geldi. Kaptan Volkan Demirel, "Çok ihtiyacımız var. Sıkıntımız tamamen psikolojikti. Lig bizim için şimdi başlıyor. Daha kazanılacak çok maçımız var" derken diğer futbolcular da iddialıydı.

EMENIKE: BUNDAN ÇOK DAHA İYİ OYNAYACAĞIZ
Gecenin kahramanı Emenike, "Strese girmiştik. Şimdi üzerimizden attık. Daha iyi olacağız ve taraftarımız mutlu olacak" derken, 2. yarıda oyuna girip golü atan Sow da "Hepimiz için harika bir geceydi. Şampiyonlukta kimse bizden daha favori değil. Ligin en iyi takımıyız. Taraftarın bana olan özel destiği için de teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

ŞANSINI İYİ KULLANDI İŞTE EMENIKE!
Sezona iyi başlayan ancak son haftalarda eleştirilen isimlerden birisi olan Emmanuel Emenike, dün gece lige 'merhaba' dedi. Fener'in ilk golünde Josef'e soğukkanlı bir şekilde asisti yapan Nijeryalı futbolcu, takımının 3. golünde Lens'in asistini geri çevirmedi. Maçın genelinde hırslı olduğu görülen Emenike, yaptığı koşularla Kasımpaşa savunmasını zorladı.

JOSEF GOL ATTI AMA SEVİNMEDİ
Açılış golünü atan Josef, pek sevinmedi! Golden sonra duraksayan Brezilyalı, yavaş adımlarla arkaşlarına gitti ve sarıldı.

ORTADA 3 ÖN LİBERO
F.Bahçe'nin orta sahasında M.Topal, Josef ve Ozan'ın oynaması gecenin sürpriziydi. Bursa maçının 2. yarısında oynayan bu üçlü bu kez 11'de start aldı. 3 ön libero ile oynaması dün gece F.Bahçe'yi hücum anlamında etkilemedi. Çünkü bu kez hücumcular görevini yaptı.

FENERLİ FUTBOLCULAR KULÜBEYİ KARIŞTIRDI
Fenerli
futbolcular protokol tribününe göre sağ taraftaki kulübeye yerleşti. Kasımpaşalı yedek futbolcular ile teknik ekibin gelmesiyle durum anlaşılırken, sarılacivertliler diğer yedek kulübesine geçti.

ADVOCAAT'TAN 5 ROTASYON YARISI DEĞİŞTİ!
Dick Advocaat, UEFA Avrupa Ligi'nde yaptıkları Zorya maçının ilk 11'ine göre 5 değişikliğe gitti. Hollandalı teknik adam, son yapılan Zorya maçında ilk 11'de forma giyen Şener Özbayraklı, Alper Potuk, Sow, Stoch ve Salih'in yerine, Van der Wiel, Ozan, Volkan Şen, Lens ve Emenike'ye şans verdi. Orta üçlü son derece defansif bir görüntü içindeydi.