De Jong: Lakabım Pıtbull&King Kong

Aslan’ın yeni ön liberosu, “Melo’ya büyük saygım var ama ben de çok hırslıyım. Lakaplarım Pitbull ve King Kong. Önemli olan taraftarımızın ne diyeceği” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2016 Güncelleme 01 Eylül 2016, 00:58
De Jong: Lakabım Pıtbull&King Kong

İÇİNDEKİLER

ABD'nin LA Galaxy takımından transfer edilen Nigel de Jong, Galatasaray'la 2 yıllık sözleşme imzaladı. Florya'daki törende çarpıcı açıklamalar yapan Hollandalı ön libero, "Buradayım ve çom mutluyum. Felipe Melo ile ilgili bilgim var, taraftarın onu çok sevdiğini biliyorum. Ancak ben de De Jong'um. Ben kendimi stilimi sahaya yansıtacağım ve özgün olacak. Birçok lakabım var. Pitbull var, King Kong var. Önemli olan, taraftarların bana hangi lakabı takacağı" ifadesini kullandı.

2 YILDA 5 MİLYON EURO KAZANACAK
Geçen sezon da Galatasaray'dan teklif aldığını ama ABD'yi seçtiğini söyleyen De Jong, "Hayatta her şey bir sebepten dolayı oluyor. Sneijder'le görüştüm. Fakat böyle büyük bir kulübe gelmek için fazla kişiyle konuşmaya gerek yok" dedi. Öte yandan transferin maliyeti de KAP'a bildirildi. De Jong'u 2 yıllığına bedelsiz olarak kiralayan Galatasaray, 31 yaşındaki futbolcuya iki yılda 5 milyon Euro ödeyecek.