Ziyech zorda Adam yolda

F.Bahçe’nin finansal fair play nedeniyle Ziyech transferinde zorlandığını açıklayan Hollanda basını, Advocaat’ın Adam Maher’i istediğini yazdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2016 Güncelleme 29 Ağustos 2016, 06:12
Ziyech zorda Adam yolda

İÇİNDEKİLER

Önceki gün Twente'ye veda eden ve takımdan ayrılacağı kesinleşen Hakim Ziyech konusunda yaşanan gelişmeler Fenerbahçe taraftarlarında heyecan yaratmıştı. Twente Kulübü Sportif Direktörü Ted van Leeuwen de yaptığı açıklamalarda Ajax'tan aldıkları teklifleri doğrulamış ancak "Tek teklif aldığımız kulüp Ajax değil. En yüksek teklifi yapan kulüp de Ajax değil" diyerek eklemişti. Dün Hollanda basınında yer alan haberlerde ise Ajax'ın Ziyech transferinde bir adım önde olduğu, Fenerbahçe'nin ise Finansal Fair- Play kısıtlamaları nedeniyle transfer görüşmelerinde zorlandığı belirtildi. Soccernews.nl'de yer alan habere göre ise Fenerbahçe, Ziyech'ten sonuç alamaması halinde PSV forması giyen Adam Maher'e yönelecek.

DICK ADVOCAAT'IN İSTEDİĞİ İDDİA EDİLİYOR
Hollanda basınında yer alan haberde Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın orta saha transferi için ısrarcı olduğu ve Ziyech'in alternatifi olarak Adam Maher'i belirlediği de kaydedildi. 23 yaşındaki Adam Maher, geçtiğimiz sezon PSV forması altında çıktığı 26 resmi maçta 4 gol atıp 3 de asist yapmıştı. 23 yaşında olan Fas asıllı futbolcu orta sahada çift yönlü olarak oynuyor. Orta sahanın ortasında hem ofansif hem de defansif özelliklere sahip bir oyuncu. Bu özelliğiyle Hakim Ziyech'ten biraz daha farklı bir görüntü çiziyor. Ziyech direkt ofansa dönük 10 numara mevkinde forma giyiyor.